Cei trei s-au duelat în texturi și arome pentru a câștiga „Ceapa de Aur” – trofeul oferit de invitații emisiunii: Ionuț Rusu și George Tănase. Show-ul, care a avut premiera pe VOYO și PRO TV, a dominat clasamentul audiențelor.
În fiecare săptămână, pe VOYO, cei trei chefi talentați transformă alimentele lăsate de concurenții MasterChef în preparate spectaculoase. „MasterChef – Restul e plăcere este singurul show în care cei mai iubiți chefi din România se întrec pentru a impresiona o vedetă! După degustare, invitații decid care este cea mai încântătoare farfurie, fără să știe cine a realizat-o. Câștigătorul primește trofeul Ceapa de Aur!”, a declarat Gina Pistol.
Aseară, chefii au gătit pentru două vedete: Ionuț Rusu și George Tănase. Din ingredientele rămase, cei trei chefi au pregătit: Supă de pește în stil asiatic (Sorin Bontea), Ceviche de pește (Florin Dumitrescu) și Gulaș de pește (Cătălin Scărlătescu). După jurizare, invitații au decis că „Ceapa de Aur” din această ediție merge la Sorin Bontea.
VEZI GALERIA FOTOPOZA 1 / 5Premiera emisiunii, difuzată simultan pe PRO TV și VOYO, a fost lider absolut de audiență. În intervalul orar 20:28 – 20:59, PRO TV a ocupat primul loc în clasamentul audiențelor, cu 7.5 puncte de rating și 21.9% share, în timp ce televiziunea aflată pe locul secund a înregistrat 4.8 puncte de rating și 13.9% share, în rândul publicului național cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. La nivel național, aproape 1.4 milioane de telespectatori au urmărit duelul chefilor, iar în minutul de aur, la ora 20:55, aproape 1.6 milioane de români erau cu ochii pe verdictul invitaților.
Motivul pentru care Florin Dumitrescu se ceartă mai des cu Cătălin Scărlătescu
„MasterChef”, emisiunea culinară care a cucerit inimile telespectatorilor români, revine în forță, iar jurații de top – Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu – sunt din nou în centrul atenției. Recent, celebrul chef Florin Dumitrescu a vorbit într-un interviu despre cum se înțeleg, de fapt, cei trei chefi, dar și despre momentele de tensiune care apar între ei.
Florin Dumitrescu a mărturisit că revenirea în emisiunea care l-a consacrat în urmă cu 12 ani a fost plină de emoții, mai ales în prima zi de filmare a noului sezon. Chef-ul s-a arătat încântat de reîntoarcerea pe platourile de filmare, subliniind cât de fericit este că și Gina Pistol s-a alăturat echipei, aducând un plus de energie emisiunii.
În ceea ce privește relația cu colegii săi de la masa juriului, Florin Dumitrescu a fost sincer și a recunoscut că există tensiuni din când în când, în special cu Cătălin Scărlătescu. Totuși, el a explicat că aceste „certuri” sunt de fapt discuții aprinse care apar din pasiunea comună pentru gătit și din dorința fiecăruia de a scoate tot ce e mai bun din concurenți.
„Câteodată, mă supăr pe Cătălin pentru felul în care pune problema, dar, digerând informația, îmi dau seama că, de multe ori, are dreptate. Așa este, nu suntem prieteni, suntem mai mult de atât. Mai mult și decât parteneri, suntem un tot unitar. Practic, o formație de trei, cu bune și cu rele, care trăiesc separat în universul lor și pentru universul lor. Când ieșim din set, ne vedem fiecare de treaba lui, dar niciodată nu ne-am face rău sau nu ne-am pune piedică. Iar faptul că vedem diferit bucătăria este exact farmecul acestui trio. Ne contrazicem mult, dar respectăm opinia fiecăruia dintre noi.
Cele mai multe divergențe le am, bineînțeles, cu Cătălin (zâmbește), dar conflictele se sting repede. Aceste discuții aprinse pe care noi le avem uneori sunt benefice, deoarece suntem firi creative și ne dorim tot ce este mai bun pentru noi. Uneori, ideile, indiferent cine le propune, trebuie să fie benefice pentru tot grupul”, a mai spus Florin Dumitrescu.