Cunoscutul chef Adi Hădean, fostul jurat de la „MasterChef”, a lucrat pentru al doilea an pe litoralul românesc, unde tocmai s-a încheiat sezonul pentru turişti. Hădean şi-a expus nemulţumirile după un sezon lung, într-o postare pe pagina sa de Facebook.
„Sezonul răzgâiaţilor. Ieri am închis sezonul pe litoralul românesc. Pot să vă spun cu mâna pe inimă că de când fac meseria asta (nu mă refer la antreprenoriat, ci la bucătărie) n-am mai avut ocazia să întâlnesc atât de mulţi mofturoşi, melteni şi răzgâiaţi într-o perioadă atât de scurtă. Ştiu că unii dintre voi mă înjură încă de la titlu, dar prea puţin îmi pasă de asta.
Dacă-s capabil să ascult corul plângerilor (angajaţii se plâng că-i mică leafa şi-i multă muncă, oaspeţii se plâng că preţurile-s mari şi angajaţii nu muncesc destul de mult şi de bine), sunt capabil să mai iau şi nişte înjurături pentru că spun ce-mi trece prin minte şi nu vreau să ţin pe suflet.
Am auzit (din presă, nu de la colegi) că sezonul ăsta a fost unul foarte bun pentru HoReCa. Eu zic că furnizorii care încă mai au de încasat facturi din iunie sunt de altă părere. La fel proprietarii care au restanţe la încasarea chiriilor, la fel cârciumarii oneşti care au tras cu dinţii de orice leuţ să poată plăti la timp salariile, dările la stat (pe alea, dacă nu le plăteşti, vine poprirea şi prăvălia stă) şi utilităţile (pe alea, dacă nu le plăteşti, se ia curentul şi prăvălia stă)”, și-a început Adi Hădean mesajul.
„Apropo de utilităţi, factura la curent pentru restaurantul nostru de la mare e pe la 40.000 de lei pentru sezonul încheiat acum, aproape că mă bucur că n-am putut deschide înainte de 15 iulie. Şi da, s-au făcut şi bani mulţi pe litoral (…)”, este o parte din mesajul postat de Adi Hădean pe Facebook