Ce drepturi au roboţii?

Aceasta este una dintre întrebările întâlnite pe Google şi care e pusă, probabil, de copii sau de o persoană obsedată de filmele SF. Ce răspuns să primească? În primul rând, într-un viitor îndepărtat, când roboţii vor conduce lumea, vor avea aceleaşi drepturi ca şi ale noastre. Sau, dacă tot o conduc, ei vor fi singurii cu drepturi, oamenii devenind sclavi. Clar nu este răspunsul corect sau cel puţin actual, dar la o astfel de întrebare… ce să răspunzi?

Ce să facă dacă aud voci din aparatele electronice din casă?

Hmmm… fie ai probleme, cum ar fi o tumoare pe creier şi ai parte de tot felul de iluzii auditive, fie eşti bântuit şi fantomele încearcă să comunice cu tine prin intermediul aparatelor electrocasnice. Ar mai fi ceva de zis?

Cine a inventat gheaţa

Bună întrebare! Frigul? Natura? Cineva care se săturase să bea suc cald? Cineva care ura maşinile şi voia să le facă să patineze? Cum să te gândeşti că gheaţa a fost inventată de cineva? Rămâne să mai apară întrebări de genul „cine a inventat copacii” sau „cine a inventat vântul”.

Faci bani dacă îţi citeşti mailul?

Păi dacă jobul tău e să îţi citeşti mailul sau poate pe al altcuiva, clar. Dar aşa, prin simplul fapt că te loghezi de câteva ori pe zi şi verifici ce ai în inbox, clar nu te vei îmbogăţi.

Ce invenţii nu au fost făcute încă?

Vrei să fii un mic inventator dar nu ştii ce să inventezi? Cauţi pe Google! Aşa s-a gândit un „deştept”. Cum să vrei să inventezi ceva ce nu a fost inventat, dar care există, dacă e menţionat online?
Astăzi Google sărbătoreşte 182 de ani de la naşterea fotografului Eadweard J. Muybridge

 
 

Urmărește-ne pe Google News