Acesta a adăugat: „Am testat şase reţete şi au picat trei. Acelea erau cu peşte şi aveau un termen de valabilitate de aproximativ două zile. Deşi erau combinaţii foarte gustoase, le-am refuzat fiindcă aş fi fost obligat să folosesc nişte agenţi chimici”.
Pe contul său de Facebook, Florin Dumitrescu a notat: „Zilele astea am trecut prin tot felul de stari. (…). Este un proiect muncit, in care m-am implicat foarte mult, pentru care am testat nenumarate retete de sandviciuri, dintre care doar 3 au ramas in picioare. E vorba de retete proprii, atent lucrate. De exemplu, am căutat la Tg. Mureş un măcelar care să poată face jambon din carne 100%, fără resturi sau zgârciuri, am folosit o dulceaţă de ardei iute realizata în bucătaria fabricii cu care colaborez. Sandviciurile mele sunt o alternativă pentru produsele care se gasesc deja la raft. Nu sunt combinatii de gusturi banale, am incercat sa inovez la acest capitol. Pana la urma gustul tine de fiecare, de exemplu mie nu-mi place gustul amar dat de andive sau radicchio. Poate ca altora le place. E un proiect in care cred si nu mi-as pune semnatura pe un produs doar ca sa-mi vad poza la raft. Urmează sa dezvolt acesta gama si cu alte retete proprii din restaurantele cu care colaborez”.