Totul a început la 14 ani, când, dorind să facă bani pentru a pleca la mare, s-a angajat în bucătăria unui restaurant franţuzesc. Pentru aceasta a renunţat la polo, sport pe care l-a practicat vreme de 7 ani, ieşind în două rânduri cel mai bun portar din ţară. Între timp, a uitat şi de ce s-a angajat şi nu a mai ajuns ani buni la mare. A ajuns însă să lucreze, de-a lungul carierei lui,  în 26 de restaurante din România şi din Italia.

Acum, la 28 de ani, este pe culmile succesului și se uită în urmă cu nostalgie. ”Au trecut mulți ani de la poza asta. El este Leo, colegul pe care aproape că îl uram. Astăzi îl respect și îi mulțumesc pentru tot, pentru că și datorită lui astăzi sunt cine sunt. P. S. Aveam 14 ani în poza asta”, a scris Chef Florin lângă fotografia de mai jos, în care apare în bucătăria unui restaurant, gătind alături de colegul lui, la acea vârstă fragedă.

Chef Florin Dumitrescu (stânga), la 14 ani

Fost jurat în concursul Master Chef, chef Florin Dumitrescu, are 28 de ani, dar a fost numit chef la vârsta de 18. A lucrat în 26 de restaurante şi a gătit pentru celebrităţi, ca Nicolas Cage sau Wesley Snipes. Este căsătorit cu Cristina Sima, pe care a cucerit-o cu o reţetă botezată după numele ei. Cei doi au două fetițe.

 
 

Urmărește-ne pe Google News