În fiecare marţi şi miercuri, chef Nicolai va găti în platoul Neatza reţete savuroase, în vreme ce luni, joi şi vineri, telespectatorii se vor putea inspira din propunerile delicioase ale lui Vlăduţ.
“Am pregătit o surpriză pentru cei de acasă, care gătesc alături de emisiunea noastră. De astăzi începem o colaborare, în paralel cu colaborarea cu Vlăduţ, cu chef Nicolai Tand. Două zile pe săptămână, chef Nicolai va veni cu idei noi în platoul Neatza!”, a anunţat Dani ieri dimineaţă la Antena 1.
Charismaticul chef a ales pentru prima zi o reţetă de sezon, un cappuccino cu hribi, pe care i-a adus personal din Maramureş.
“Am ales două feluri de hribi cu care voi pregăti un brunoaise, o mămăligă pe bază de ceapă, cu unt şi spumă de hribi deasupra. Voi porni de la o mâncare clasică, pe care să o tocmesc un pic altfel!”, a povestit Nicolai Tand, iar Dani a simţit nevoia să intervină imediat.
“Ne cerem scuze, translatorul nu reuşeşte să ţină pasul!, făcând referire la accentul maramureşean al lui Nicolai. Florin Ristei a fost cel care i s-a alăturat rapid lui chef Nicolai, pentru a degusta încă din timpul preparării din delicioasele bucate.
“Abia aştept ziua în care se va transmite mirosul la televizor!”, a fost concluzia acestuia.
VEZI GALERIA FOTOPOZA 1 / 2Chef Nicolai i-a cucerit pe matinali cu savurosul preparat, despre care a mai spus:
“Eu vreau doar să vă arăt că din lucruri simple putem face mâncare mai sofisticată şi mai bine prezentată. Pentru că, până la urmă, prima dată mănânci cu ochii!”, spre bucuria lui Răzvan, care a completat imediat: “Mulţumim tare mult, Nicolai, că ai sosit în viaţa noastră, chiar dacă doar câteva zile pe săptămână.
Bucătăria este într-adevăr spectaculoasă şi îmi pare bine că ai zis-o şi tu, ca să nu mă mai cert cu Dănuţ, că întâi mâncăm cu ochii şi abia apoi cu gura!”.