La întrebarea “Care este cea mai mare încurcătură pe care aţi făcut-o de Crăciun?”, adresată celor trei bucătari ai “iadului”, chef Cătălin Scărlătescu a avut de departe cel mai neaşteptat răspuns.
“M-am tâmpit şi în loc să gătesc de Crăciun am gătit de Paşte”, ne-a dezvăluit el perfect asumat. Astfel, în timp ce toată lumea umbla după porc şi porcării, Scărlătescu era singurul care studia liniştit standurile cu ouă şi carne de miel, căci, aşa cum nu se poate Crăciun fără cârnat, nu există nici Paşte fără stufat.
Pentru Dumitrescu, încurcăturile de sezon abia acum apar: “Nu am găsit încă un cadou pentru soţia mea. Şi nici nu vrea să-mi zică ce îşi doreşte”.
Pe Bontea însă îl urmăreşte încă păţania de la 19 ani: “Munceam ca bucătar la un Revelion organizat la Romexpo (pe vremea lui Ceauşescu). Împreună cu un coleg, am fugit de la muncă să ne distrăm. Când ne-am întors, după două zile, şeful ne-a pedepsit şi ne-a trecut la cantină. Două săptămâni am cărat saci de cartofi şi am bătut carnea pentru şniţele. A fost groaznic!”.