„Chefi fără limite” e primul show TV din România care combină într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura, oferindu-le telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații superbe și situații pline de suspans și adrenalină.

UPDATE 9 martie: Ediția de marți seara, „Chefi fără limite”, a fost una plină de emoții și adrenalină. Rând pe rând au zburat farfuriile echipei verde și ale echipei albastre, spre surpriza tuturor.

Echipa lui Cătălin Scărlătescu s-a apropiat cel mai mult de pretențiile grecilor din Lemnos și obține imunitatea! Cătălin Scărălătescu a făcut dansul lui chef Sorin Bontea, potrivit Antena 1.

Chef Florin Dumitrescu a anunțat încă dinainte că se va bucura la fel și dacă o să câștige echipa lui și dacă o să câștige echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, supărat fiind că Sorin Bontea i-a blocat foarte mulți concurenți în timpul probei. Acesta a făcut de bucurie dansul lui chef Sorin Bontea, care era supărat de situație: „Bravo! Asta era tot ce-mi doream!”, spune chef Florin Dumitrescu.

UPDATE 7 martie: Luni, de la 20.30, la Antena 1 porneste o nouă etapă prin insulele grecești. Chefii fără limite vor ancora de data aceasta în Lemnos, o insulă cunoscută pentru pastele locale și tot felul de specialități de brânzeturi.

Prima misiune a chefilor este legată de o specialitate locală, brânza kalataki. Aceștia vor ajunge la o stână de oi și vor fi nevoiți să colecteze o cantitate cât mai mare de lapte, într-o limită de timp stabilită de judecător.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Miza este mare, căci echipa care câștigă va putea găti alături de chef. Avantajul acesta va pune pe jar cele 3 echipe, care vor face tot posibilul să câștige misiunea.

Chef Cătălin Scărlătescu va fi atât de prins în această probă, încât va ajunge la pământ, la propriu, în lupta cu oile de la stână.

Obișnuit cu locurile urbane, Chef Florin Dumitrescu este șocat în prima fază de ceea ce are de făcut, dar încearcă să se adapteze. Pentru Chef Sorin Bontea o mare dilemă a acestei probe va fi dacă nimerește oi sau berbeci în încercarea de a strânge cât mai mult lapte.

UPDATE 22 februarie: În prima ediție de „Chefi fără limite”, din 21 februarie 2022, echipele au luptat pentru imunitate individuală pregătind un preparat specific grecesc. Proba nu a fost deloc ușoară, concurenții fiind nevoiți să copieze felul de mâncare prezentat. Verdictul final a fost dat de localnicii invitați să deguste preparatele. Echipele au trecut prin probe de foc și au întâmpinat dificultăți pe parcurs. Farfuriile s-au spart rând pe rând și au dictat victoria: ECHIPA VERDE a obținut imunitatea, potrivit Antena 1.

„Este prima probă, am câștigat-o! Am sărit, am țipat, am rămas fără voce!”, a spus Sorin Bontea. Pentru că este cheful echipei câștigătoare, Sorin Bontea a ales cine din echipa sa este imun în cazul în care vor ajunge la eliminare: Francisc Șandor obține imunitate.

Când începe „Chefi fără limite”, la Antena 1

S-a aflat când începe „Chefi fără limite”, la Antena 1. Noul format de adventure-cooking show, primul din România, debutează la Antena 1 cu 3 ediții consecutive: luni, 21 februarie de la ora 20.00, marți și miercuri, 22 și 23 februarie, de la 20.30.

„Chefi fără limite” va fi difuzat de 3 ori pe săptămână, la Antena 1, dezvăluindu-le telespectatorilor rețete tradiționale, preparate originale cu savoare elenă, locuri superbe și aventură cât cuprinde.

Formatul emisiunii „Chefi fără limite”, de la Antena 1

E vorba despre un format care a fost filmat în toamna lui 2021 în insulele grecești, în Chios, Lesbos, Corfu, Creta sau Naxos. Fiecare episod le va dezvălui telespectatorilor preparate tradiționale, preparate originale cu savoare elenă, locuri superbe și aventură cât cuprinde.

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu vor coordona fiecare câte o echipă, miza fiind aceea de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca în orice condiții și că își poate depăși limitele. Obișnuiți cu confortul propriei bucătării sau cu cămări bine aprovizionate, concurenții vor fi nevoiți de multe ori să își procure singuri ingredientele sau ustensilele, lucru ce va duce întreaga competiție la un alt nivel.

Cei trei chefi vor fi și ei nevoiți să iasă din bucătărie și să se alăture concurenților pentru ca echipa lor să fie câștigătoare în anumite confruntări. „Eu sunt obișnuit cu aventura, m-am reîmprietenit cu ea acum ceva vreme, iar dacă o combin și cu bucătăria… cred că o să iasă ceva foarte tare! Sunt curios cum se vor descurca și colegii mei, abia aștept să-i văd!”, a declarat chef Bontea.

„Eu le-am tot vorbit colegilor mei despre călătorii, știu deja că sunt îndrăgostit de Grecia, așa că să gătesc și să văd cele mai frumoase insule grecești este pentru mine competiția perfectă”, a declarat chef Scărlătescu. „Intrăm într-o competiție cu șanse egale. Pentru oamenii de acolo suntem și noi niște concurenți, pentru că nu ne cunosc, nu au auzit de noi. Așa că va trebui să luptăm pentru fiecare probă, fiecare avantaj. Asta va fi taaaare interesant!”, a spus chef Dumitrescu.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Cine prezintă „Chefi fără limite” sezonul 1

Irina Fodor e prezentatoarea show-ului, și cea care îi va coordona și le va fi alături chefilor și concurenților în această aventură. Chef Iosif Ștefănescu va fi cel care arbitrează misiunile chefilor și îi va însoți la fiecare probă alături de un judecător local, pentru a se asigura că totul decurge conform indicațiilor, iar Marius Tudosiei va aduce în prim-plan partea gastronomică a Greciei.

Iosif Ștefănescu și Marius Tudosiei

„Când crezi că aventura a luat sfârșit, afli că se coace una și mai și! Cam asta a fost starea mea când am aflat despre «Chefi fără limite». Primul gând a fost de regret că mi-am desfăcut bagajul, pentru că mi-ar fi fost mai simplu dacă lăsam lucrurile în troller, așa cum erau.

Pe de altă parte, m-am bucurat tare mult că ne reluăm ritmul plin de adrenalină așa de repede, pentru că nu mă așteptam la încă o călătorie. O să explorăm Grecia și insulele ei la pas, cu barca, cu bacul, cu mașina și nu m-aș mira chiar înot, mai ales în cazul chefilor și al echipelor lor. O să descoperiți, alături de noi frumusețea necunoscută a acestei țări, cultura ei culinară deosebit de bogată și o să trăiți o aventură care nu seamănă cu ce ați mai văzut până acum”, a declarat Irina Fodor la începutul filmărilor.

Urmărește-ne pe Google News