Cea de-a doua amuletă i-a provocat pe jurați să pregătească farfurii pentru o cină de top… cu elemente de mic dejun. Degustarea a fost făcută de Romică Țociu, artistul declarându-se cucerit de preparatul lui Chef Sautner, care și-a adjudecat astfel cea de-a doua amuletă.
Chef Orlando a primit 4 puncte, iar Chef Ștefan și Chef Richard au obținut 3, respectiv 2 puncte. Seara a culminat cu vizita celei mai cunoscute sosii a lui Marilyn Monroe – actrița Suzie Kennedy, care joacă la Hollywood alături de actori celebri, i-a impresionat pe jurați cu povestea ei de viață.
În această seară, bătălia Chefilor continuă pentru o nouă amuletă cu greutate. Iar spectacolul din platoul preselecțiilor dezvăluie povești captivante și preparate ieșite din comun, pentru că toți concurenții își doresc să etaleze creații culinare de excepție în fața celor patru ași ai gastronomiei.
Adelina Baicu este artistul cofetar care îi va ului pe Chefi cu creațiile sale – și asta pentru că Adelina nu doar prepară unele dintre cele mai delicioase deserturi, ci creează adevărate opere de artă, de la povești dulci cu personaje îndrăgite la portrete uluitor de fidele. Jurații vor primi în această seară chipurile lor 3 D create de Adelina, iar momentul este cu adevărat savuros.
”Nu am mai văzut așa ceva”, a fost reacția lui Chef Ștefan, în vreme ce Chef Richard a mărturisit că s-a speriat când și-a privit chipul în farfurie.
O altă poveste de colecție va fi adusă în platoul Chefi la cuțite de Ștefan, concurentul care a fost campion național la degustat cafea și se mândrește cu un job recent adăugat în catalogul ocupational din România: este prăjitor de cafea! Un alt concurent, Alexander, este specialist în fructe de mare și îi va uimi pe jurați cu scoicile gigant aduse tocmai din Alaska pentru a fi gătite în bucătăria Chefi la cuțite.
”Am venit în competiție cu ceva nemaivăzut în România – aceasta este o scoică geoduck, cu o greutate de 1,6 kilograme, crescută în apă rece în Alaska. De-acolo am transportat-o cu avionul spre Germania și apoi la București. A fost foarte greu să o ținem atât timp în viață. Este o scoică rară, folosită în bucătăria asiatică, o delicatesă care poate ajunge la prețul de 400 de euro”, a povestit Alexander.
ctintiri • 20.03.2024, 19:38
era ceva inedit daca intre cei 4 era macar o femeie ...oricum emisiunea este doar o gargara nu in trei ci in patru ....