Cuprins:
Întrecerea juraților de aseară a adus o premieră în istoria show-ului culinar: pentru prima dată jurizarea a fost făcută de un Chef cu o stea Michelin. Chef Agostino Iacobucci deține două restaurante care au primit câte o astfel de stea, așadar misiunea celor patru jurați a fost extrem de dificilă. Fiecare a avut de pregătit sub o presiune uriașă creația sa culinară pentru tema care a invocat spiritul Italiei, pastele…
Ce paste a gătit Richard Abou Zaki
După o analiză atentă, Agostino Iacobucci a decis ca acele 5 puncte și bomba cu mai multe amulete să-i revină lui Richard Abou Zaki. „Nu pot să cred că am luat a doua bombă. Sunt incredibil de bucuros”, a declarat Richard, care a gătit Ravioli alla Rossini.
Pe locul doi, cu patru puncte, s-a situat Orlando Zaharia – urmat de Alexandru Sautner și Ștefan Popescu, cu trei, respectiv două puncte. Întrecerea de aseară a fost, așadar, decisivă pentru clasamentul final al juraților – în etapa battle-urilor, Chef Richard și Chef Orlando vor avea echipe proprii, în vreme ce Chef Sautner și Chef Ștefan vor împărți conducerea unei tabere.
„În Italia se vorbește despre voi și show-ul Chefi la cuțite”, a spus Chef Iacobucci. „Eu am lăsat în România o parte a vieții mele, pentru că unchiul meu a fost căsătorit în România. El nu mai este, dar am o relație familială cu România, de mai bine de 20 de ani. Mama și tatăl meu au venit de multe ori aici, pentru a-l vedea pe unchiul meu”, a mai povestit Chef Iacobucci.
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/192_41bed5f8762293b0eb645d6ff4bc2f5a.jpg)
Ce se întâmplă diseară la „Chefi la cuțite”
În această seară, arena audițiilor le prilejuiește juraților noi întâlniri surprinzătoare. Chef Aria vine de la Londra, acolo unde a gătit atât pentru prestigioasele Premii BAFTA, cât și pentru evenimente private de anvergură, desfășurate la British Museum.
Tot diseară, mentorul lui Chef Orlando Zaharia aduce în platoul show-ului culinar multă emoție și povești din bucătării faimoase ale Bucureștiului. „Am lucrat la Intercontinental din 1971 până în 2009”, a povestit maestrul artei culinare Chef Ion Șerban.
:contrast(8):quality(75)/https://mediacdn.libertatea.ro/unsafe/870x0/smart/filters:format(webp):contrast(8):quality(75)/https://static4.libertatea.ro/wp-content/uploads/2025/04/intalnire-emotionanta-diseara-pentru-chef-orlando-scaled.jpeg)
„La rândul meu, am lucrat cu cei mai mari maeștri ai acelor vremuri. Iar Orlando a fost copilul meu de suflet – cel mai bun, și ca suflet, și ca meserie”, a povestit Chef Șerban.
„El este cel care mi-a pus cuțitul în mână”, a spus Chef Orlando. Întregul moment emoționant va putea fi urmărit de telespectatori în ediția „Chefi la cuțite” difuzată în această seară la Antena 1 și AntenaPLAY, de la 20:30.
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/280_355721eca2e817a0b28579cab9a9fca8.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/280_6e89aeb86663aeb2ca96187f256fca75.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/280_fe63f7ecfe76ba356e3c12d34cc0d859.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/280_8286e0e013a31e5326eee8b29042e37b.jpg)
:quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/280_ac307b3fabdcd88c0c9e71b054963dae.png)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/280_b0b78bce03d5a2c735fe4f7ed42e1726.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/43_943bd589897d13f1f4aeeab5c08d1531.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/281_8e7fe8d2c12c68dd853764ffa0e25cb1.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/153_7487f654eaf4e867f6de46c5b40e0381.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/233_dddd433ec1f86c990ec8a1c034321074.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/253_f4985cb70de2d3e0383b69da3a1b898d.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/197_02fc53635ea0135ce02f95756c30f066.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/16_2c51935e9925070f07c38e077deaff16.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/275_b0c7f2e533a4cff80fc8db1805f41db1.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/274_c8867dafbf7b2f24feeaf1d9dcf10b6d.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/274_39078c067cf55914f9bda5fb0bbc4597.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/275_d7f9120c843d9663f1a676ab02e3349c.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/16_ef184f9e138e6ee61550ff73aecf8b40.jpg)
Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.