Întrecerea juraților de aseară a adus o premieră în istoria show-ului culinar: pentru prima dată jurizarea a fost făcută de un Chef cu o stea Michelin. Chef Agostino Iacobucci deține două restaurante care au primit câte o astfel de stea, așadar misiunea celor patru jurați a fost extrem de dificilă. Fiecare a avut de pregătit sub o presiune uriașă creația sa culinară pentru tema care a invocat spiritul Italiei, pastele…

Ce paste a gătit Richard Abou Zaki

După o analiză atentă, Agostino Iacobucci a decis ca acele 5 puncte și bomba cu mai multe amulete să-i revină lui Richard Abou Zaki. „Nu pot să cred că am luat a doua bombă. Sunt incredibil de bucuros”, a declarat Richard, care a gătit Ravioli alla Rossini.

Pe locul doi, cu patru puncte, s-a situat Orlando Zaharia – urmat de Alexandru Sautner și Ștefan Popescu, cu trei, respectiv două puncte. Întrecerea de aseară a fost, așadar, decisivă pentru clasamentul final al juraților – în etapa battle-urilor, Chef Richard și Chef Orlando vor avea echipe proprii, în vreme ce Chef Sautner și Chef Ștefan vor împărți conducerea unei tabere.

„În Italia se vorbește despre voi și show-ul Chefi la cuțite”, a spus Chef Iacobucci. „Eu am lăsat în România o parte a vieții mele, pentru că unchiul meu a fost căsătorit în România. El nu mai este, dar am o relație familială cu România, de mai bine de 20 de ani. Mama și tatăl meu au venit de multe ori aici, pentru a-l vedea pe unchiul meu”, a mai povestit Chef Iacobucci.

Felix Baumgartner a murit într-un accident de parapantă. Iubitul Mihaelei Rădulescu avea 56 de ani
Recomandări
Felix Baumgartner a murit într-un accident de parapantă. Iubitul Mihaelei Rădulescu avea 56 de ani

Ce se întâmplă diseară la „Chefi la cuțite”

În această seară, arena audițiilor le prilejuiește juraților noi întâlniri surprinzătoare. Chef Aria vine de la Londra, acolo unde a gătit atât pentru prestigioasele Premii BAFTA, cât și pentru evenimente private de anvergură, desfășurate la British Museum.

Tot diseară, mentorul lui Chef Orlando Zaharia aduce în platoul show-ului culinar multă emoție și povești din bucătării faimoase ale Bucureștiului. „Am lucrat la Intercontinental din 1971 până în 2009”, a povestit maestrul artei culinare Chef Ion Șerban.

Intalnire emotionanta diseara pentru Chef OrlandoIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„La rândul meu, am lucrat cu cei mai mari maeștri ai acelor vremuri. Iar Orlando a fost copilul meu de suflet – cel mai bun, și ca suflet, și ca meserie”, a povestit Chef Șerban.

„El este cel care mi-a pus cuțitul în mână”, a spus Chef Orlando. Întregul moment emoționant va putea fi urmărit de telespectatori în ediția „Chefi la cuțite” difuzată în această seară la Antena 1 și AntenaPLAY, de la 20:30.

Comentează
Google News Urmărește-ne pe Google News Abonați-vă la canalul Libertatea de WhatsApp pentru a fi la curent cu ultimele informații
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.