Când faci o nuntă pe barter şi cu bani drămuiţi, orice amănunt contează şi se contabilizează. Aşa s-a întâmplat şi cu mâncarea, care a fost calculată în funcţie de numărul de persoane, dar şi cu băutura, care nu a fost deloc ieftină, la nunta Biancăi.
Pentru a nu apărea discuţii că, vezi Doamne, invitaţii mirilor ar fi băut peste măsură, angajaţii localului s-au gândit că n-ar fi rău să facă un calcul al şampaniilor desfăcute pentru cei 200 de meseni. Astfel, după ce se deschidea câte o sticlă, chelnerii, aflaţi la pândă, alergau după dop, pe sub mese, pentru a-l preda la bucătărie.
La un moment dat s-a zvonit că Bianca ar fi servit la mese vin de butoi, de la ţară, adus din Petroşani, în sticle din plastic, însă de vină au fost rudele miresei care şi-au făcut apariţia cu băutura de acasă, pentru a sărbători evenimentul după bunul lor plac.