Cuprins:
Își dorea să ajungă în Franța, însă a ajuns în Germania, după câteva zile de mers pe jos, timp în care el și prietenul său s-au confruntat cu situatii limită. Șapte ani mai târziu a deschis primul restaurant. L-a deschis pe al doilea în 2003, iar în 2005 pe al treilea. Toate în Stuttgart, potrivit Antena 1.
Cum a ajuns în România
În 2013 a revenit în România pentru că a găsit o oportunitate de business la Mamaia. A deschis acolo o plajă și un restaurant, însă gândul îi rămăsese la înghețată.
A decis să plece la Bologna, la Ice University, pentru a își urma visul. Destinul l-a dus însă la Rimini, cel mai mare târg de înghețată din lume, acolo unde a descoperit Emilia Cremeria. S-a îndrăgostit încă de la prima aromă și a decis să deschidă o franciză în România.
Ce spune Alexandru Sautner despre Chefi la cuțite
„Sincer, nu cred că realizez încă ce mi se întâmplă. Acest nou rol cred că este rezultatul unei experiențe de peste 30 de ani în HoReCa și a rezultatelor extraordinare obținute de-a lungul timpului în această industrie. Sunt sigur ca nu mi se putea întâmpla ceva mai frumos decât această onoare de a fi noul jurat la Chef la Cuțite!
Știu că avem o mare responsabilitate, o presiune care se simte asupra noastră dar, cu ajutorul echipei și al colegilor, sunt sigur că o să facem treabă bună!
Pe Orlando îl știam mai de mult, cu Richard am avut imediat o conexiune, nu știu de ce, poate și pentru faptul că vorbim mai mult în italiană, dar am impresia că-l cunosc de foarte mult timp și tot el mi-a dat deja o poreclă ( o s-o aflați curând 😛) . Pe Ștefan nu îl știam atât de bine, dar îmi place că se anunță a fi un competitor feroce, iar mie îmi place competiția!”, a declarat Chef Alexandru Sautner. Alături de el, la masa jurului de la Chefi la cutite se află Ștefan Popescu, Richard Abou Zaki și Orlando Zaharia.