Pasiunea pentru bucătărie este numitorul comun al celor 18 concurenţi, meseriile lor fiind complet diferite. Cofetar, fotograf, corporatist, instructor de fitness, antreprenor, cântăreț sau dansator, cu toții își doresc să demonstreze cât sunt de pricepuți și cât de mult își doresc să învețe și să impresioneze prin farfuriile lor.
Chef Florin Dumitrescu conduce echipa albastră la „Chefi fără limite”
„Echipa albastră mă motivează și mă face să stau liniștit în competiție. Când m-am gândit la cum să îmi formez echipa, m-am gândit la misiunile pe care urmează să le facem și mi-am ales oameni puternici, care să poată să facă multe lucruri pe lângă bucătărie. În ceea ce privește gătitul m-am gândit că sunt oricum eu acolo și îi pot ghida. Am un singur bucătar profesionist, în rest toți provin din alte domenii. Ceea ce ne unește pe toți este ambiția”.
Iată cine sunt cei 6 concurenti din echipa lui: Arkanian – artist, Iman Abushov – director comercial, Daniela Andronie Rădulescu – instructor fitness, Vlad Tănasie – bucătar, Mariana Tarbuc – consilier primărie și Daniel Tudor – antreprenor.
Chef Sorin Bontea, primele declarații despre echipa lui, cea verde, la „Chefi fără limite”
„Am în echipă de toate. Am o gospodină care are gust bun, am cofetari, am un fotograf pe care mizez că are simțul frumosului, am și oameni cu forță fizică pentru diverse misiuni. Ce să zic, cred că am echipa shaorma cu de toate”.
Concurenții din echipa lui sunt: Laura Eremia – cofetar, Valentina Cornescu – cofetar, Daniela Tănase – solist vocal, Daniel Jumuga (Nobo) – cofetar, Andrei Stoian – bucătar, Francisc Șandor – fotograf.
Chef Cătălin Scărlătescu, declarații despre echipa lui (echipa mov)
„Echipa mea e ca o echipă de fotbal. Trebuie să am și portar, și atacanți, și mijlocași. Nu poți să pleci la drum cu 6 gemeni, așa că m-am gândit să îmi iau un om mai molcom, mai sfătos, o dansatoare frumoasă care să țină moralul echipei ridicat, o moldoveancă care are simțul frumosului, un ungur, o corporatistă și un bucătar cu multă încredere în el”.
Cei șase concurenți din echipa mov sunt: Rebecca Bumpuțu – dansatoare, Tanya Povenscaia – trainer în domeniul unghiilor, Lucian Pupăzan – făuritor de fundulețe, Carmen Dîrvariu – corporatist, Istvan Kozocsa – bucătar și Raul Bodoșcă – bucătar.
„Chefi fără limite” va străbate și va spune povestea gastronomică a unora dintre cele mai frumoase insule grecești. Chios, Lesbos, Corfu, Creta sau Naxos sunt câteva dintre destinațiile ce vor deveni câmp de luptă pentru cei trei chefi și echipele lor în fiecare luni, marți și miercuri de la ora 20.30, la Antena 1.