Ceremonia religioasă a nunţii Cristinei Şucu cu Vlad Alexandru Ciocârlan a avut loc pe pajiştea de la Snagov. Fără doar şi poate, cea mai emoţionată a fost mama miresei, Camelia Şucu, care nu s-a putut abţine şi a vărsat câteva lacrimi. La eveniment a luat parte şi Dan Şucu, fostul soţ al soacrei mici. Mireasa a purtat o superbă rochie Vera Wang, comandată în SUA, şi nu a vrut să fie furată la nuntă, pentru a nu pierde nimic din petrecere. Cei peste 350 de invitaţi s-au distrat pe cinste până dimineaţa şi au fost serviţi cu preparate de excepţie, pregătite de Master Chef Cătălin Scărlătescu. Tot el a realizat şi un impresionant tort de doi metri, ornat cu cristale Swarovski.
Invitaţii au mâncat pulpă de bibilică şi pastramă de somon
Meniul a fost unul sofisticat, cu ficat de gâscă, ficat de miel, sushi, pastramă de somon, peşte-călugăr, pulpă de bibilică confiată, mai multe tipuri de friptură cu tot felul de garnituri, sarmale etc.