Recent, Cătălin Scărlătescu a fost surprins în timp ce gătea, iar mulți dintre prietenii virtuali au observat cât de mult a slăbit celebrul bucătar.

Chef Cătălin Scărlătescu a reușit să slăbească zeci de kilograme, iar în timpul competiției America Express, el a mai scăpat de 15 kilobrame. Juratul de la Chefi la Cuțite nu are un secret anume, ci a mărturisit că totul constă în stilul de viață pe care îl poți avea. În trecut, juratul de la Antena 1 a reușit să „topească” în jur de 50 de kilograme, iar rezultatele se pot observa în imagini.

În cadrul unui interviu, celebrul bucătar al show-ului culinar de la Antena 1 a mărturisit ce tip de dietă are, pentru a-și ține sub control kilogramele.

Chef Cătălin Scărlătescu a ales să renunțe la un aliment și anume la pâine: „Am mâncat, în schimb, doar salate proaspete, spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate.

Nu contează ordinea sau cantitatea, însă nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete”.

Juratul de la Chefi la cuțite a scăpat de kilograme și în competiția America Express de la Antena 1. Chef Cătălin Scărlătescu a slăbit 15 kilograme, după cum a spus chiar el, în timpul aventurii de pe Drumul Aurului.

De ce și-a închis Cătălin Scărlătescu restaurantul din București

În urmă cu ceva timp, bucătarul a fost invitat în podcastul lui Mihai Morar, acolo unde, între mai multe subiecte dezbătute, a vorbit și despre afacerile pe care le deține.

Atunci când vine vorba de bucătărie, Cătălin Scărlătescu nu are, încă, încredere că totul poate merge la fel de bine, dacă el nu este „la comandă”, deși angajații săi sunt foarte buni bucătari.

El a explicat recent de ce a decis să își închidă restaurantul. „Eu nu m-am jucat cu munca. Eu nu am avut în viața mea o zi de concediu medical. Nu există. Îmi pasă. Și nu sunt pasionat, pur și simplu îmi pasă.

Nu poate să meargă bucătăria fără mine. Eu am avut restaurantul închis cât s-a filmat Chefi la cuțite. Sunt trăsnit rău. Știu că ar funcționa, doar că trebuie să găsesc omul ăla care să învețe poezia. Să facă tot cum îi zic eu”, a povestit Cătălin Scărlătescu în podcastul lui Mihai Morar.

 
 

Urmărește-ne pe Google News