Chef Sorin Bontea, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari din România, se pregătește cu entuziasm pentru debutul noului sezon MasterChef la PROTV, care va începe pe 10 septembrie. Într-un interviu pentru Click!, Bontea, care a ajuns la vârsta de 54 de ani, a dezvăluit că, deși show-ul rămâne o competiție culinară intensă, lucrurile s-au mai schimbat față de sezoanele anterioare.
„Să știi că e frumos la filmări, s-au schimbat multe, nu mai suntem atât de duri. Nu mai pot să mai fiu așa de dur”, a spus juratul de la MasterChef.
Întrebat de ce s-a schimbat și nu mai poate fi atât de dur precum înainte, bucătarul a răspuns: „Am îmbătrânit și am început să acord circumstanțe și să înțeleg. Până la urmă, mă bucur că am dezvoltat psihoza să duc această pasiune în inimile românilor. Pasiunea de a găti. Și sunt foarte mulți pasionați de gătit. Iar, la noi vin cu sutele, mulți gătesc foarte bine, sunt talentați, alții mai puțin. Alții vin doar să-și facă reclamă…”
VEZI GALERIA FOTOPOZA 1 / 7„Să știi că n-am mai aruncat cu farfurii în sezonul ăsta”
Chef Bontea a mărturisit că, pe parcursul filmărilor pentru noul sezon, a observat o evoluție nu doar în rândul concurenților, ci și în atitudinea juraților. Deși Sorin Bontea a fost cunoscut pentru atitudinea sa dură și exigentă, el sugerează că telespectatorii vor descoperi o latură mai nuanțată a personalității sale.
„Să știi că n-am mai aruncat cu farfurii în sezonul ăsta. Încercăm să-i mai sfătuim. Suntem mai indulgenți. Am văzut atâtea și am văzut atâția concurenți încât mă bucur acum că ei vin și gătesc.”
„Întotdeauna ne ciondănim, ba pe una, ba pe alta, avem chestia asta, dar ne iubim”
Pentru sursa mai sus-menționată, Sorin Bontea a declarat că încă există tensiuni între el și cei doi colegi ai săi, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.
„Întodeauna ne ciondănim, ba pe una, ba pe alta, avem chestia asta, dar ne iubim. Încercăm să-i și învățăm, să le mai explicăm lucrurile. Cred că va fi un sezon bun. Foarte bun. Nu mi-am dat seama, pentru că toți spun, «bă, ce mișto, ce mișto este»… Nu îmi dau atât de bine seama… Concurenții zâmbesc, alții sunt triști, mai o lacrimă…”, a povestit bucătarul.
HOPAHPO • 30.08.2024, 16:12
Bucatarule , ce vroiai sa spui ca :"ma bucur că am dezvoltat psihoza" Cel putin sti ce inseamna psihoza ? Sunt sigur ca nu , deoarece nu ai folosi acel cuvant cand vorbesti de lipsa de comunicare ,violenta , de intelegere si empatie cu concurentii .Ceia ce nu sti este ca acele persoane nu iti vor face concurenta in gastronomie . Este doar un concurs unde unii amatori incearca sa gateasca cat mai bine . Dar tu esti un personaj infatuat siinfatuat , aruncand farfurii si folosind cuvinte jignitoare . Iti arati adevarata fata si sunt sigur ca la fel faci si in casa , deoarece obiceiurile nu se schimba , ci se adancesc si mai mult in rau . Sa nu crezi ca daca esti un jurat intr un concurs esti cel mai bun. Sigur sunt altii mult mai buni decat tine si care nu injura si sparga farfurii .Violentia nu trebuie sa apara in nici un program si juratii violenti nici atat . Daca nu mai poti , date cu capul de perete pana iti trece atacul de violenta . S asta nu este misto ....