„După o emisiune mi s-a făcut foame şi am mers la o shaorma. Soţul m-a corupt, după ce că găteşte bine, pur şi simplu m-a corupt cu shaorma. A venit câteva nopţi la rând cu o shaorma. Creează dependenţă.  Eu la fiecare concert las cel puţin 1 kilogram pe scenă”, a spus Andreea Bălan la Antena Stars.

„Nu mănânc des, o dată la două săptămâni mă răsfâţ. Atunci când depui efort fizic intens, trebuie să te recompensezi.  Îmi plac mult supele, ciorbele şi am noroc că George găteşte o dată pe săptămână.  Îmi plac foarte mult amandinele, eclerele şi cam atât. Şi ciulamaua cu mămăligă, mâncarea gătită de bunica mea”, a adăugat Andreea Bălan.

Citește și

VIDEO/ Povestea fascinantă a lui Hamid-Nicola Katrib, artistul născut în România, educat în Liban, care are tablouri expuse în America. ”Talentul e din gena românescă!”

 

 
 

Urmărește-ne pe Google News