Zilele acestea Amme le-a oferit urmăritorilor ei de pe Instagram un moment de magie absolut înălțător și a cântat live o bucată dintr-unul dintre cele mai frumoase colinde de Crăciun, cules din folclorul românesc.

De-a dreptul îndrăgostită de sărbătoarea Nașterii Domnului și de tot ce înseamnă Crăciunul per total, concurenta de la „Chefi la Cuțite” așteaptă cu nerăbdare să termine toate obligațiile profesionale de la acest final de an și să se întoarcă între ai ei, părinți, socri, soț, rude și prieteni și să se bucure de atmosfera de sărbătoare și de preparatele pe care le pregătesc în cel mai autentic stil românesc.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Ce mănâncă Amme de sărbători

„De Crăciun, la noi nu lipsesc sarmalele de pe masă. Soacra mea și mama mea le fac în foi de varză, dar bunica le face și în foi de viță de vie și sunt extrem de gustoase. Pe masa de Crăciun nu are cum să lipsească ciorba de porc, de os. Doamne, cât este de bună gătită așa cu zeamă de varză. Eu sunt fană salată de icre, nu de boeuf. Știu, sunt ciudată! Dar sunt și fană mămăligă cu piftie și sarmale. Nu știu cum fac eu această combinație cald-rece, dar nu există masă de Crăciun fără piftie, deși la noi în Oltenia gospodinele prepară piftia mai mult de Anul Nou.

Tata și socrul meu sunt responsabili cu pomana porcului și coastele de porc. O nebunie în farfurie, cum îmi place mie să spun, iar desertul meu preferat este șoriciul, clar și de departe”, a spus Amme în exclusivitate pentru Libertatea.

 
 

Urmărește-ne pe Google News