După ce a primit premiul cel mare de la „Masterchef” în 2014, Ciprian Ogarcă și-a deschis o pizzerie în Craiova. A pus prazul în toate preparatele lui, a reinterpretat multe variante de pizza, și așa spune că a avut mare succes.
Ulterior, în 2021, după ce a participat la „Imperiul Leilor”, bucătarul l-a impresionat pe Mohammad Murad, care a investit 400.000 de euro în afacerea lui, pentru a o dezvolta. Astfel, Ciprian Ogarcă anunță acum că a deschis o pizzerie nouă în Gorj.
„Pizzeria a fost inaugurată la sfârșitul săptămânii”
„Să munceşti atât de mult încât, într-o zi, semnătura ta să se numească autograf. Preparatul cu origini italiene are acum variante oltenești: pizza cu praz, cu varză murată, cârnați sau cu fasole. Ambasadorul prazului a deschis o afacere si în comuna gorjeană Plopșoru, “Pizzeria Praz Vegas”.
Ideea de a “olteniza” tot ce prinde a luat naștere după ce a obținut aproape jumătate de milion de euro de la Mohammad Murad la emisiunea Imperiul Leilor, ca să-și extindă afacerea. Așa a ajuns în Gorj, la Plopșoru, pizzeria a fost inaugurată la sfârșitul săptămânii. Vă pupă baiatul cu prazu”, a transmis bucătarul pe rețelele de socializare.
Nu doar în Gorj va avea o pizzerie, ci și în București. „Primăvara aceasta PrazVegas deschide porțile pentru noi experiențe culinare în materie de pizza pe bulevardul Iuliu Maniu nr. 304 (Sector 6, București)”, a anunțat el în mediul online.
„Am personalizat fiecare sortiment de pizza”
Totodată, Ciprian Ogarcă a dezvăluit pe preparate speciale pot găsit clienții în pizzeria lui. „PrazVegas, pizzerie cu cuptor pe lemne de stejar, se remarcă prin sortimentele diversificate cu praz, varză murată, mici, dar și prin denumiri originale și simbolice. (…) Am personalizat fiecare sortiment de pizza păstrând timp de 7 ani calitatea produselor livrate și am dus mai departe povestea prazului.
Pizza, pastele, crispy, papanașii sunt preparatele ce se regăsesc în meniul restaurantului și care surprind clienții prin gustul diferit!“ Vă pupa baiatu cu prazu!!! #Franciza Pizzeria Praz Vegas”, a mai explicat el.
50.000 de euro a câștigat la „Masterchef” 2014
Ciprian Ogarcă a fost desemnat câștigătorul show-ului culinar MasterChef în anul 2014, încasând un premiu în valoare de 50.0000 de euro. Imediat după succesul din emisiune, el și-a deschis pizzeria la Craiova.
„Dragii mei olteni, vă mulțumesc din suflet pentru încredere și îmi cer scuze pentru toate problemele apărute în aceste două zile. Ne-ați sunat atât de mulți pentru comenzi încât echipa mea, lipsită de experiență în această sferă a preluării și distribuirii comenzilor, a fost efectiv depășită. Vom remedia toate aceste probleme în maximum o săptămână și vom învăța din mers.
Vă asigur că fiecare client sau potențial client este foarte important pentru mine și vreau să fie tratat cu respect. Mâine va fi mai bine, poimâine și mai bine și Pizza Praz Vegas va ajunge tot mai repede la fiecare”, spunea tânărul acum câțiva ani, despre pizzeria lui.
La vremea respectivă, preţurile pentru o pizza porneau de la 14 lei şi ajungeau până la 37 de lei. Acum, o pizza de la Ciprian Ogarcă costă și 77 de lei.
Ioanmocanu • 27.02.2023, 19:29
Nu mai spuneti minciuni in articol,nu face tot orasul acolo 400000 ,va creste nasul ca la pinochio!!!