Acoperit de mulțimea de specialiști în gătit și emisiuni de împodobit farfurii care au inundat posturile de televiziune autohtone, italianul, despre care se spune că a avut o relație apropiată cu Teo Trandafir și-a făcut o firmă de organizări evenimente și gătește în continuare pentru nuntași ori clienții de weekend ai unui restaurant de pe Domeniul Știrbey. Pasarelli coordonează, mai mult telefonic, și restaurantul său din centrul istoric al Timișoarei. A gătit și pentru miile de tineri prezenți la popularul festival Summer Well 2016 (FOTO).
Fostul său coleg de platou al solistului de la Holograf timp de opt ani de zile (”Dănuț SRL”, TVR), dar și fostul bucătar de la ”Teo Show”(Kanal D), Antonio Pasarelli a rămas și fără o echipă puternică în media.
Mai înregistrează o singură emisiune, la o televiziune online de profil bucătăresc.
Cândva cel mai popular bucătar din România, până să ajungă în țara noastră, Pasarelli a avut o viață demnă de scenariu de film. Chef Antonio, licenţiat în psihologie la prestigioasa Universitate ”Sapienza” din Roma, s-a născut într-o zonă a Italiei devenită celebră pentru Mafia, Calabria-Sicilia.
Anturajul şi sărăcia l-au făcut să rişte mult în adolescenţă, ba chiar a făcut cunoştinţă şi cu sistemul de detenţie. A fost prins de carabinieri şi trimis la şcoala de corecţie, căci a fost complice într-o încercare nereuşită de jaf, un atac la sediul unei bănci. Însă viaţa i-a mai dat o şansă. Mai târziu, în urma unui accident rutier, într-o cursă ilegală auto, a stat 11 zile în comă, la spital.
citeste si: ANTONIO PASSARELLI vorbește DESPRE EL ȘI TEO! Ce are DE SPUS SIMPATICUL BUCĂTAR?