Astfel, cântăreţul s-a pus pe treabă şi a petrecut o zi întreagă în bucătărie, unde a pregătit platouri cu caviar şi icre de Manciuria, platouri cu brânzeturi franţuzeşti, Chateau Briant cu legume şi profiterol. Dan Finţescu, Mirabela Dauer, Nicoleta Voica şi Mariana Calfa au fost cei patru oaspeţi care au „evaluat” preparatele manelistului. „Voi încerca să impresionez, din toate punctele de vedere. Voi căuta să impresionez cu anumite artificii venite din partea mea, ca şi gazdă”, promite manelistul.

„Dan Bursuc s-a străduit să facă ceva frumos! Foarte studiat meniul domnului Bursuc, un meniu franţuzesc. Şi-a dat interesul!”, îl felicită pe Dan maestrul Horia Vîrlan. Pe de cealaltă parte, Dan Finţescu spune că i s-a părut forţată nota întregii seri. „Cu siguranţă nu mi-am găsit locul în seara asta. Asta nu e lumea mea! Mi s-a părut un pic forţată nota întregii seri, din cauza reacţiilor lui Bursuc atunci când se cântau şansonete franţuzeşti la acordeon. Tonalitatea franţuzească a serii se pierde din două puncte de vedere: vinurile nu s-au potrivit cu mâncarea, iar brânzeturile, la francezi, sunt întotdeauna servite la sfârşit”, a opinat el.

„Dan Bursuc s-a străduit să fie o gazdă minunată şi a încercat să facă pe plac tuturor. La un moment dat chiar a exagerat cu amabilitatea, dar s-a văzut că s-a străduit. Lui Dan îi place să facă regie, şi în muzică şi în felul de a servi masa”, a fost reacţia Nicoletei Voica. „O piesă foarte tristă, cu un text macabru”, e de părere Dan Finţescu.

Pentru a vedea cine are dreptate urmăriţi „Cireaşa de pe tort” la Prima TV, mâine, de la ora 19.30.

 
 

Urmărește-ne pe Google News