Unele publicații media au aruncat pe piață o informație conform căreia actorul marian Râlea ar fi încetat din viață. Știrea care a bulversat o mulțime de oameni s-a dovedit a fi complet falsă.

Dana Rogoz, care este foarte apropiată de cel cunoscut sub numele Magicianul s-a declarat oripilată de respectiva informație aruncată pe piață.

Actrița a spus că l-a contactat pe îndrăgitul actor și a spus că este foarte bine.

„Cine a scris „știrea” asta e un prost, un imbecil. Am vorbit adineaori cu Marian Râlea si e foarte bine. Doar că nu înțelege de ce îl sună toată lumea să verifice dacă nu cumva a murit…..”, a transmis Dana Rogoz, cea care i-a dat viață personajului Abramburica în emisiunile pentru copii prezentate de Marian Râlea, cel  care este mereu pus pe șotii la filmări.

PRO TV este postul de televiziune care a anunțat, în premieră, că Marian Râlea a murit.

Actorul a intrat în direct la postul de televiziune care i-a anunțat moartea, declarând că este bine-mersi, la filmări, și că abia așteaptă să vină ziua sa de naștere și Crăciunul.

„M-au sunat prietenii să vadă ce e cu mine. Sunt în viață și nici măcar nu am fost bolnav în ultima vreme. Sărbători fericite tuturor”, a declarat Marian Râlea, un actor extrem de sensibil.

PRO TV menționat, în primă fază, pe post că informația eronată a venit de la agenția de presă Agerpres. De cealaltă parte, Agerpres menționează că a dat, într-adevăr, o știre despre Marian Râlea, însă una „aniversară”. Era o știre cu titlul „Actorul Marian Râlea împlinește 60 de ani”. Agerpres menționează că „AGERPRES nu a difuzat niciodată abonaților Agenției Naționale de Presă vreo știre care să anunțe decesul actorului Marian Râlea”.

Și despre Ion Iliescu a circulat o știre falsă că ar fi murit

Un site a publicat recent un articol conform căruia fostul preşedinte al României, Ion Iliescu, ar fi decedat în urma unui accident cardiovascular, la Spitalul Universitar Elias.

Şeful Secţiei de Cardiologie de la Spitalul Universitar Elias, prof. dr. Doina Dimulescu, a declarat ulterior apariției știrii false  că Ion Iliescu nici măcar nu a fost internat în spital.

Ştirea, care s-a dovedit a fi fake news, a fost distribuită masiv pe reţelele de socializare, strângând astfel un număr foarte mare de vizionări. De asemenea, site-ul respectiv a publicat chiar şi reacţiile unor politicieni la aflarea veştii.


Citește și: Plopul care ”a făcut” mere în decembrie 1989 și l-a dărâmat pe Ceaușescu


 

 
 

Urmărește-ne pe Google News