Afacerile se fac acum în familie. Dani Oțil a angajat-o pe soacra sa la restaurantul său. După ce prezentatorul TV a dezvăluit acest lucru, în presă au apărut speculații conform cărora mama Gabrielei Prisăcariu ar încasa lunar 3.000 de euro. După ce a citit presa, Dani Oțil a avut o reacție în direct, la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Vă rog eu, nu îi mai umflați salariul soacrei mele. Băi… M-a sunat Radu în weekend. Mi-a zis cineva dacă mi-am angajat soacra sau am cumpărat-o să tacă. Noi nu avem. Bine… bucătarul are. (…) Să știi că salariul e aproape de salariul unui bucătar căruia i-am luat și ceas. Noi practicăm și salarii nesimțite ca să zic așa. (…) La mine, și prietenii mei plătesc. Gratis nu. Nu îmi place treaba asta”, a spus prezentatorul în emisiune.

Chiar și Florin Ristei s-a amuzat de situație și a avut o reacție. „La banii ăștia m-aș angaja și eu la tine, ca să-i plătesc pe ăia de la mine”, a glumit artistul.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Dani Oțil a angajat-o pe soacra sa în restaurantul lui

În cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, Oțil mereu povestește întâmplări din familia sa. Așa s-a întâmplat și recent, când a vorbit despre soacra lui, mama Gabrielei. „Ideea e că eu am angajat-o pe soacră-mea (la restaurant, n. red.), e aproape șefa mea!”, a mărturisit Dani Oțil, recent, în emisiunea „Neatza” de la Antena 1, conform fanatik.ro. Potrivit aceleiași surse, mama Gabrielei Oțil lucrează în restaurantul lui Dani Oțil din București, ea se ocupă de stocurile de materie primă, are grijă să verifice marfa care este adusă la restaurant, verifică facturile și curățenia.

 
 

Urmărește-ne pe Google News