La final, cel care a obținut cel mai mic punctaj a fost eliminat. Astfel, Sorin Bontea l-a pierdut pe Daniel Dragomir. În plus, tot în această ediție, un detaliu neașteptat s-a aflat despre Constantin Onuț, iar Gina Pistol a „taxat-o” pe Amalia Mihart (Esa).
În ediția trecută, Cătălin Scărlătescu s-a ales cu varză murată, fasole și urechi de lemn, Florin Dumitrescu s-a ales cu brânză cu mucegai, barză murată și creier, iar Sorin Bontea s-a ales cu frișcă, crap și căpșune. Degustarea a fost făcută de doamnele din Asociația femeilor motocicliste din România, care au ales ce farfurie le-a plăcut cel mai mult.
Banda a adus deznodământul, după un carusel uriaș de emoții. Până la un punct, cei din echipa gri și cei din echipa roșie au fost la egalitate, dar apoi victoria a revenit concurenților lui Florin Dumitrescu.
La duel au intrat echipa roșie și cea neagră, iar tema a fost brunch-ul. Pentru unii a fost mai ușor, alții au avut nevoie de ajutor. După ce au degustat farfuriile, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au acordat notele ce au decis ce concurent a fost eliminat, în ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, potrivit Antena 1.
VEZI GALERIA FOTOPOZA 1 / 4„Astăzi a plouat cu 4 și 5 și trebuie să vă felicit pentru asta”, a zis Gina, când concurenții s-au reîntâlnit cu chefii.
Rând pe rând s-au anunțat punctajele și concurenții care s-au salvat au intrat fericiți în bucătărie. Una dintre marile surprize a fost George Popescu, fiindcă a primit 15 puncte. O altă farfurie de 15 puncte a fost cea obținută de Monica. 14 puncte au mers către Amalia Mihart (Esa), însă Gina Pistol a „taxat-o” pentru greșeala că a pus pastele cu mâna în farfurie și că a nu a respectat timpul probei.
La final, în platou au mai rămas Anica, Diane și Daniel Dragomir. Pentru că a avut cel mai mic punctaj, concurentul din echipa roșie a fost eliminat în ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.