Daniela Gyorfi continuă să se mențină în formă la cei 51 de ani pe care îi are. Artista cântărește 49 de kilograme și a dezvăluit care este secretul ei. Vedeta nu are timp să facă sport așa cum și-ar dori, însă este foarte atentă la alimentație.
De două săptămâni, Daniela Gyorfi a început spectacolele pe litoralul românesc și în pauze profită de
mare și de soare, alături George Tal, și de fetița sa, Maria.
„Toate procedurile pe care le fac pentru întreținere, le-am pus pe pagina mea de Instagram și vă puteți uita acolo.
Chiar acum sunt la un salon de beauty și fac împachetări cu vin, la 70 grade, stau 45 de minute. Topește celulita, te întinerește și are mare impact asupra pielii.
Am mai făcut și împachetări cu ciocolată, dar nu au dat așa randament ca cele cu vin roșu (n.r. vinul roșu este tonifiant, antioxidant, remodelant, regenerativ, anticelulitic, relaxant, exfoliant).
Fac tratamente corporale o dată pe săptămână. Nu sunt exagerate, ci de bun simț, în general vacuum și diverse împachetări!
Am grijă la dietă, la ce mănânc. Mănânc multe fructe, legume, salate multe în perioada asta, pește, fructe de mare.
Mai scap și la o pizza, îmi plac și mie clătitele, cartofii prăjiți, mai mănânc și paste câteodată, dar nu zi de zi. Sunt zile în care mănânc și zile în care nu mănânc!’, a declarat Daniela Gyorfi pentru Click.ro