În 2023, Dani Oțil s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu, femeia împreună cu care are un băiețel, pe Tiago. La nunta organizată pe malul unui lac, într-un decor special cu flori naturale, o mulțime de vedete și-au făcut apariția, printre care și Răzvan Simion și Daliana, care i-a devenit soție prezentatorului anul acesta.

Invitații s-au distrat până dimineața la eveniment, după care mirii au acceptat darurile din partea lor, plicurile cu bani, cum e obiceiul. Invitat acum într-o emisiune online, Răzvan Simion a spus că i-a dat plicul gol lui Dani Oțil la nuntă.

Răzvan Simion: „Avea să îmi dea niște bani, așa că i-am trecut pe voucher la nunta lui”

„Nu ne-am certat niciodată de la bani și de la femei. Și nu ne dăm bani împrumut. Dar avea să îmi dea niște bani, așa că i-am trecut pe voucher la nunta lui.

A fost singura variantă prin care ne puteam regla”, a povestit Răzvan Simion pentru Income Summer Edition, conform Click. Nu se știe dacă prezentatorul a glumit sau într-adevăr a procedat așa, Dani Oțil nu a făcut comentarii pe acest subiect până acum.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Prezent la nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan, și Dani Oțil s-a arătat nemulțumit de eveniment.

Răzvan Simion, despre Dani Oțil: „El a vrut mai tradițional românesc, cu mititei, cu o sarma. Nu a fost cazul”

După petrecerea de nuntă dată de Răzvan Simion la un restaurant select din București, Dani Oțil, cu umorul său aparte, a declarat că și-ar fi dorit pâine la anumite preparate servite la nuntă. Răzvan Simion i-a precizat că ar fi putut să ceară, chiar dacă nu i s-a adus la masă. „Zi, Dănuț, nu mai ține în tine. La ce ai fi vrut pâine? Aveai pâinica aia acolo. Puteai să ceri, știi că nu se pune pe masă”, a fost replica lui Răzvan Simion la matinalul lor de la Antena 1.


Recent, Răzvan Simion i-a oferit un răspuns pe larg lui Dani Oțil privind meniul de la nunta lui. La cină a avut doar preparate alese. „120 de grame avea vita, dacă și aia e mică… Ce să zic, a fost un tasting menu, a fost mai mult un dinner gala decât o nuntă. Au fost foarte multe rânduri de aperitive, carpacio, nu e dânsul obișnuit. El a vrut mai tradițional românesc, cu mititei, cu o sarma.

Nu a fost cazul. Dânsul nu apreciază, e de la Reșița. Și eu sunt de la Reșița, dar 500 de kilometri mai înspre centru. Știu să apreciez o vită făcută pe cuptor Josper. Am auzit, nici nu eram acolo. Ai văzut, că nici nu zice de față cu mine”, a spus Răzvan Simion pentru Cancan.

Urmărește-ne pe Google News