În urmă cu ceva timp, bucătarul a fost invitat în podcastul lui Mihai Morar, acolo unde, între mai multe subiecte dezbătute, a vorbit și despre afacerile pe care le deține.
Atunci când vine vorba de bucătărie, Cătălin Scărlătescu nu are, încă, încredere că totul poate merge la fel de bine, dacă el nu este „la comandă”, deși angajații săi sunt foarte buni bucătari. El a explicat recent de ce a decis să își închidă restaurantul.
„Eu nu m-am jucat cu munca. Eu nu am avut în viața mea o zi de concediu medical. Nu există. Îmi pasă. Și nu sunt pasionat, pur și simplu îmi pasă.
Nu poate să meargă bucătăria fără mine. Eu am avut restaurantul închis cât s-a filmat Chefi la cuțite. Sunt trăsnit rău. Știu că ar funcționa, doar că trebuie să găsesc omul ăla care să învețe poezia. Să facă tot cum îi zic eu”, a povestit Cătălin Scărlătescu în podcastul lui Mihai Morar.
Cătălin Scărlătescu a dezvăluit că muncitorii săi nu au pauză, nu au voie cu telefon și nici să iasă la fumat în timpul programului de muncă.
„În restaurantul meu nu va exista salariu. Nu le dau bani. Eu nu le dau bani, le dau procente. Dă-mi posibilitatea să-ți dau cât? 10.000? De ce mi-ai luat, măi, doar 10.000? Ia 20.000, ia 30. Ia tu mult, că dacă iei tu mult, am și eu mult.
Îți dau posibilitatea să fii coproprietar în restaurantul muncit de mine, construit de mine, clădit de mine. Și atunci, fiind cumva și al tău, te interesează mult mai mult ca farfuria care iese să fie superbă, fantastică. Nu mai ai voie la greșeli”, spunea atunci Cătălin Scărlătescu.