„Ştiu că vopselele pe care le găsim în magazine conţin foarte multe substanţe nocive, aşa că prefer să folosesc vopseaua „naturală”. De când eram mică, bunica folosea foile de ceapă, sfecla roşie şi frunzele de spanac pentru a colora ouăle şi am învăţat de la ea tehnica. Am descoperit, însă, în urmă cu vreo doi ani, o reţetă şi mai interesantă de vopsit ouă: cu vin roşu. E adevarat, ouale trebuie lasate peste noapte în vin ca să capete o culoare rozalie, iar vinul trebuie să fie de foarte bună calitate, însă în final rezultatul este deosebit! Iar pentru ca decorul să fie şi mai şi, înainte de a le pune la colorat, pe ouă aplic frunze de pătrunjel sau petale de flori, pe care ulterior le pun într-un ciorap şi abia apoi le bag în vin”, spune Livia.Pe Livia Graur o puteţi urmări prezentând rubrica Meteo, în cadrul jurnalului Focus de la ora 18:00, la Prima TV.