Audițiile celui mai iubit show culinar oferă o singură șansă de a impresiona jurații, motiv pentru care o parte dintre ei își iau misiunea în serios. Printre preparatele controversate ce își vor face apariția de sub cloșuri în sezonul 7 se numără supa de bere cu brânză, supa de iaurt, desertul cu țuică, prăjitura cu fasole, și chiar burger-ul dulce, doar că fără garnitură de „cartofi prăjiți”, ci cu mere. Așa se face că chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu nu vor scăpa de combinațiile contrastante de gust, iar pentru că surprizele se țin lanț în perioada jurizărilor pe nevăzute, acestea nu vor fi singurele farfurii neobișnuite care vor ajunge pe masa celor trei.

Tocmai din
acest motiv, în urma unor sesiuni de degustări nu prea reușite, chef Scărlătescu
este convins că țara are nevoie și de o ”Poliție
Gastronomică
”, ce ar putea să îi tragă la răspundere pe cei care nu știu să
delimiteze extravaganța și creativitatea de combinațiile total greșite într-un
dish: ”Vreau un nou proiect de lege în
Parlament!”,
afirmă juratul.

Urmărește-ne pe Google News