Acum, ea ştie să prepare pastele şi fructele de mare în zeci de feluri, indiferent de gradul de dificultate. Dar, se pare, nu vrea să se limiteze doar la gastronomia italienească. Mai nou, a descoperit că poate găti acasă chiar şi mâncare chinezească.
Invitată la evenimentul „Sănătate cu iz chinezesc”, atât ea, cât şi Crina Matei, Iuliana Marciuc, Annes, Claudia Ghiţulescu şi Florentina Opriş au învâţat să prepare fidea de orez de la unul dintre cei mai buni bucătari chinezi din ţară, Huang Yiyi.
Foarte încântată că poate fi atât de simplu să găteşti chinezeşte, Cristina a declarat că ia foarte în serios ideea de a urma un curs care să o ajute să înveţe mai multe reţete, dar şi tipsuri din bucătăria asiatică, pentru a le face pe plac și tuturor apropiaților care preferă mâncarea chinezească, inclusiv soțului său, Alin.
Asta, în ciuda faptului că programul este foarte aglomerat, merge la concerte, la înregistrări pentru oul single şi nu neglijează nici muzica populară.