„Sunt din ce în ce mai atentă la alimentație, asta probabil și pentru că în supermarketuri și în general în frigiderul românului găsești alimente din ce în ce mai nesănătoase și preparate în cel mai nociv mod. Recunosc faptul că atenția asta sporită pentru alimentatie mi-a fost insuflată. Mai departe, am citit și m-am documentat despre cum trebuie să alegi alimentele, ce trebuie să cauți pe eticheta lor, ce alimente nu au voie să lipsească din alimentația zilnică (legumele și fructele în stare naturală), am introdus laptele de soia în alimentație, fibrele naturale, produse bio. Am început până și pâinea pe care o mâncăm să o producem singuri în casă. Sunt o mulțime de combinații cu care te poți juca până și în realizarea unei pâini: faină cu cereale, făină neagră, pâine cu semințe, semințe de în, mac, susan, pâine cu măsline și altele”, a declarat Denisa pentru slabsaugras.ro.
A învățat să gătească din emisiuni culinare
Raluca se declară pasionată de gastronomie și spune că a devenit expertă în bucătărie.„Gastronomia este una din cele mai mari pasiuni ale mele. Știu să gătesc și ador să fac asta. Emisiunile tv preferate sunt, evident, cele culinare… nu cred că ratez vreuna. Îmi place să învăț, să înțeleg cum se asociază corect condimentele, să descopăr rețete internaționale, combinații care aparent nu au nici o legătură, dar care dau atât de bine împreună. De ceva timp am început să fac și prăjituri și mi-am achiziționat mai multe cărți cu rețete din care să învăț”, a spus aceasta.