Lansare sub semnul nonconformismului, însăși coperta cărții fiind una inedită. Denisa a ales să-și ilustreze coperta cu propriul nud artistic.”Viața este un labirint de emoții. Dacă și voi ați auzit de expresia viața bate filmul, atunci știți unde să veniți, să vedeți confirmarea ei căci eu vă aștept cu brațele larg deschise”, își descrie ea cartea.
”Mereu mi-a plăcut să scriu, dar niciodată nu m-am gândit să o fac serios. Mulți m-au încurajat să pun pe hârtie experiențele și trăirile mele, dar mutându-mă de colo până colo pe hartă n-am am găsit liniștea de care aveam nevoie. ”Sus cu viața” este mai mult o confesiune, m-am simțit ca la psiholog când am început să o creionez. Cât despre poza de ilustrație, este un nud artistic ce denotă faptul că m-am eliberat de secrete, gânduri, amintiri mai mult sau mai puțin plăcute, dar sunt ale mele.” a declarat fosta ”fată de la pagina 5”.
Denisa Tămăslăcaru se dezbracă de secrete
”Pantofii de culoare roșie sunt jarul, iubirea și puterea cu care trec peste greutățile vieții. Sus cu viața este și motto-ul pe care l-am inventat în urmă cu vreo șase ani și pe care l-am înregistrat la OSIM, ba chiar mi l-am tatuat pe mâna dreaptă”, ne povestește Denisa Tămăslăcaru (36 ani), a cărei viață s-a schimbat după pictorialul artistic primit ca premiu în urma participării sale la popularul concurs.
De când s-a reîntors din Marea Britanie, a pus bazele unei asociații prin care și-a propus să repopuleze un sat părăsit din Județul Hunedoara. ”Din 110 familii ce locuiau în Alun, comuna Bunila, au mai rămas trei. Eu și colegii mei ne chinuim să restaurăm un grajd și o casă pe care să le punem în circuitul turismului verde. Pentru Campania –”Salvați satul Alun” mi-am dat demisia, m-am întors în țară. Sunt româncă, iubesc România și cred cu tărie că se poate face ceva și în țara noastră. Sper ca tinerii să nu plece chiar toți și să pună mână de la mână, să reîntregească România furată. Satul Alun este unic în România datorită marmurei, de acolo s-a luat marmură pentru întreaga Casă a Poporului și, din punct de vedere al calității, este este la egalitate cu celebra marmură de la Carrara, Italia. Oamenii din Alun își plătesc taxele la primărie, dar nu locuiesc acolo”, povestește Denisa despre campania pe care a inițiat-o.