Respectând cerința Irinei Fodor de a folosi 13 ingrediente, jurații și-au pus la bătaie creativitatea, dar panna cotta cu aromă de cafea și tahini, purtând semnătura lui Chef Popescu, a ieșit învingătoare. Astfel, și-a adjudecat o amuletă cu un avantaj esențial în etapa confruntărilor pe echipe:
„Poți salva un concurent din echipa ta, în cazul în care acesta e eliminat”. Chef Sautner a primit din partea lui Mihai Morar 4 puncte pentru preparatul său, iar Chef Orlando și Chef Richard au obținut 3, respectiv 2 puncte.
În acest moment, fiecare jurat are câte o amuletă, dar Orlando Zaharia se află pe primul loc, cu 16 puncte. Ștefan Popescu ocupă locul doi, cu 15 puncte, Chef Sautner și Chef Richard având 13, respectiv 12 puncte. La capătul luptelor pentru amulete, punctajul total va face departajarea, fiindcă doar 3 dintre cei 4 jurați vor avea privilegiul de a-și alcătui echipe din concurenții care trec de etapa bootcampului.
Mâine, de la 20.30, cei patru jurați se reunesc în platoul „Chefi la cuțite” pentru o nouă rundă de audiții pe nevăzute și o bătălie condimentată în ringul amuletelor, iar în seara aceasta, Antena 1 difuzează meciul Naționalei României cu Columbia.
Cum și-a descoperit chef Orlando Zaharia pasiunea pentru gătit
Orlando Zaharia și-a descoperit pasiunea pentru gătit încă din copilărie. Lui Orlando Zaharia îi plăcea să gătească pentru vecinii de pe scară.
„Am gătit încă din copilărie, când eram la bunici, la țară, dar și în București. Făceam clătite pentru toți copiii de pe scara blocului meu. Veneam cu câte o rețetă de gogoși de la țară și le făceam prietenilor mei din București când eram copil”, a spus Chef Orlando Zaharia, potrivit viva.ro.
Statutul de jurat în emisiunea „Chefi la cuțite” este o adevărată provocare pentru el. „Viața mea de-aici începe din nou. Eu, de-acum, voi vorbi despre momente de după venirea în juriul «Chefi la cuțite». Eu simt că bucătăria m-a ales, așa s-a întâmplat”, a mai spus juratul de la „Chefi la cuțite”.