Cu zâmbetul pe față și multă energie, aceasta s-a așezat la bancul de lucru pentru a face un preparat dulce cu care să-i surprindă pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea.

Deși n-are experiență în bucătărie, Ana Maria Brânză s-a descurcat de minune. Aceasta a fost mai pregătită ca niciodată să-i impresioneze pe jurați cu reteța ei deosebită de tiramisu. Mai mult, sportiva a urmat cu strictețe toți pasii de pe lista făcută de soțul ei.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Situațiile imprevizibile nu au întârziat să apară în platoul show-ului culinar. Nici micile obstacole nu au întârziat să apară, însă aceasta a trecut cu brio peste toate. Prezența Anei Maria Brânză în fața chefilor a luat pe toată lumea prin surprindere. Chef Florin Dumitrescu a rămas cu gura căscată atunci când ușile s-au deschis, iar sportiva a intrat în platou.

„Poți să-mi dai și mie un autograf, te rog! Ce onoare că ești la noi”, i-a zis juratul.

Sportiva a dezvăluit detalii neștiute despre ea și începutul carierei sale. A făcut tenis de câmp, dar dintr-o întâmplare „bizară” a ajuns la scrimă.

„M-am născut să practic scrimă. Eu am ajuns la sport din dorința părinților mei pentru că eram nu tocmai copilul de pus în ramă. Făceam prea multe trăsnăi, iar atunci părinții mei au zis că trebuie să merg la sport. Ei au ales tenisul de câmp, dar nu a fost potrivit pentru mine și am renunțat la idee”.

„Salvarea a venit din partea fratelui meu mai mare, Marius. Pe atunci, el practica fotbal. În timp ce se întorcea de la antrenamente și a trecut pe lângă sala de scrimă, mi-a zis că era locul ideal pentru mine.

Pe clădire scria un cuvânt: scrimă și i s-a părut superinteresant locul pentru mine. Așa a început povestea mea. La 11 ani am mers acolo pentru prima oară”, a mai povestit sportiva cu emoție la Antena 1.

 
 

Urmărește-ne pe Google News