„Tatăl meu m-a iubit, iar eu l-am iubit pe el. Însă aveam un mod diferit de a înțelege sentimentul de iubire. Eu îl percepeam cu afecțiune și cuvinte frumoase.

În schimb, el își exprima iubirea prin autoritate. Unii părinți au tendința de a fi duri cu propriii copii pentru a-i pregăti pentru viitor și pentru oamenii cu intenții nu tocmai pure, pe care îi vor întâlni mai târziu, în viață. Nu am avut o relație grozavă cu tata și o bună bucată de timp mi-a părut rău că nu am avut ocazia să discutăm despre asta, să clarificăm lucrurile între noi.

Am avut o adolescență mai puțin obișnuită. M-am mutat în București la 16 ani, moment care a contribuit enorm la maturizarea mea. Eram o puștoaică, un copil cu visuri mari. Celebritatea obținută după terminarea liceului a fost ceva inedit, de neimaginat pentru mine. Făceam fix ce îmi doream și ce îmi plăcea, făceam lucruri de care eram cu adevărat pasionată. Simțeam o împlinire sufletească nemaipomenită și aveam o satisfacție și mulțumire de sine… iar toate acestea erau doar începutul, nici nu știam ce mă așteaptă! (râde)”, a povestit Lili Sandu pentru VIVA!

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Lili Sandu a locuit mulți ani în America și spune că s-ar întoarce acolo oricând cu inima deschisă, pentru că acolo este a doua casă pentru ea.

„America este a doua mea casă! Timp de ani de zile, a reprezentat locul perfect pentru a-mi duce existența. Am trăit momente de neuitat acolo și m-aș întoarce oricând, cu inima deschisă. America a fost întotdeauna cu un pas în fața României și a multor țări europene, iar acest lucru cred că a fost cel mai frumos din câte am avut parte locuind acolo.

Spre exemplu, în America am fost pentru prima dată la psiholog. În România, terapia obișnuia să fie percepută drept un subiect tabu. Cu ceva timp în urmă, foarte multe persoane considerau că doar oamenii nebuni merg la psiholog. Pe de altă parte, în America, acest lucru era perceput drept o normalitate, exact cum este astăzi în România.

În schimb, statele din America nu sunt cele mai sigure. Fiind o populație foarte mare, rata infracționalității crește. Au loc mult mai multe crime, jafuri, toți oamenii au acces la arme, iar nesiguranța pe care o ai este mai mare într-un astfel de loc”, a povestit Lili Sandu pentru revista VIVA!

 
 

Urmărește-ne pe Google News