Cătălin Scărlătescu e bucătar de ani de zile, iar Doina e tânără actriță, ea a și câștigat unul dintre sezoanele „iUmor”. Spune că e evident că ea și iubitul sunt foarte diferiți. „Venim din lumi diferite, deși televiziunea este tărâmul comun. Suntem foarte diferiți, el e foarte agitat, eu sunt un pic mai calmă. Nu poate sta locului o clipă, eu sunt în direcția complet opusă, mie îmi place să stau și singură, poate de multe ori izolată, fac meditație. Iar el, cum spuneam, este la polul opus.
Ah, și uite, pentru el a fost un mare șoc că eu nu mănânc carne – pește mănânc, într-adevăr, mai rar, dar de când sunt cu el, mai des. Însă pe el l-a șocat asta și, în primele luni de relație, se tot făcea că nu înțelege că nu mănânc carne. Cu atât mai mult cu cât ăsta e punctul lui forte în bucătărie. Dar până la urmă am ajuns la un echilibru din punctul ăsta de vedere”, a explicat Doina, care nu s-a ferit și a povestit public cum a decurs prima lor întâlnire.
VEZI GALERIA FOTOPOZA 1 / 3Cătălin Scărlătescu a invitat-o în bucătărie. „Prima întâlnire a fost foarte drăguță… El mă tot suna, îmi tot trimitea mâncare pe unde eram, pe la filmări, și până la urmă am zis: «Hai să și ieșim!». Și m-a invitat la el la bucătărie, pe terenul lui, evident, unde se simte el confortabil.
M-a plimbat pe-acolo, mi-a arătat toate camerele, evident că pe mine nu mă interesa asta. Dar mi-a plăcut să-l văd în elementul lui. Îmi place, cum spuneam, că este foarte pasionat de ceea ce face. Ăsta e un lucru important”, a declarat ea pentru viva.ro.
După doar câteva luni de relație, îndrăgostiții au decis să se mute împreună. Doina petrecea mult timp la Scălătescu, însă era nevoită să meargă des la casa ei, la pisică. Așa că el i-a făcut marea propunere, să ia și pisica.
„Aici m-a ajutat Kiwi, pisica ei. Doina îmi spunea mereu: „Merg să-i dau de mâncare pisicii. Așa că, la un moment dat, i-am zis: „Ia-ți, dragă, pisica, și vino-ncoace! (râde) Și-acum, la pachet, avem două. Mie îmi plac animăluțele, așa că mi-a luat foarte puțin timp până când am cucerit-o și pe pisică”, a dezvăluit chef Cătălin Scărlătescu.