Cristina Spătar se mândrește cu o siluetă de invidiat, dar puțini sunt cei care știu cum a reușit vedeta să slăbească 17 kilograme.
„Am mers pe un regim disociat mai permisiv, care te lasă să mai adaugi lângă brânză și o roșie sau un ardei. A dat rezultat, iar acum am ajuns la 55 de kilograme, greutatea inițială”, a povestit Cristina Spătar, conform gandul.ro, anul trecut.
VEZI GALERIA FOTOPOZA 1 / 4Cristina Spătar a avut mare grijă la ceea ce mânca, urmând o dietă destul de strictă. În urma întrebrilor venite din partea celor care o urmăresc în mediul online, Cristina a dezvăluit dieta ei, însă, a declarat că nu o recomandă nimănui, fiind destul de strictă.
„1. Carne
Dimineața: 3 felii de șuncă Praga sau ruladă de pui cu un ardei gras
Prânz: piept de pui la grătar sau un file de pește cu 2 căței usturoi crud
Cina (ora 18.00): 150-200 g vițel fiert cu puțin hrean
2. Lactate
Dimineața: un iaurt mare
Prânz: telemea de vacă cu o roșie și un iaurt natural mic
Seara: telemea de vacă sau mozarella cu o roșie
3. Ouă
Dimineața: 8 ouă fierte de prepeliță cu un castravete
Prânz: omletă din două ouă (cu două picături de ulei de măsline) și un ardei gras
Cina: două ouă fierte și un castravete
4. Legume și fructe
Dimineața: un kiwi + un grepfrut + o pară + o felie de ananas
Prânz: o salată cu roșii, castraveți, ardei gras, ceapă și o lingură de ulei de măsline
Cina: salată cu țelină, morcovi și o lingură de ulei de măsline.
Trebuie să vă spun că în fiecare dimineață, înainte de a mânca, beam un pahar mare de apă plată cu lămâie, la fel și seara după cină, iar în timpul zilei trebuia să consum 2 litri de apă. La aceasta dietă se adaugă o oră (45 de minute) de sport, mai exact, alergat pe bandă.
Nu recomand dieta nimănui, acest post este un răspuns la rugămintea voastră de a ști ce dietă am urmat eu. Cel mai bine ar fi ca fiecare să consulte un medic nutriționist!”, a povestit Cristina Spătar în mediul online, potrivit Cancan.
ssLazio • 03.02.2024, 18:46
De unde a preluat reteta asta? Ca nu e in stare sa tina minte toate ingredientele.