Gabriela Cristea face eforturi pentru a fi într-o formă de invidiat. Prezentatoarea TV a început o dietă personalizată, care o poate ajuta să ajungă la silueta pe care o avea în urmă cu câțiva ani.
Vedeta este mamă a două fete, iar după două sarcini este mai greu să ajungi la rezultatele dorite atunci când vine vorba de felul în care arăți.
După ce născut-o pe Iris, în urmă cu 7 luni, Gabriela Cristea a reușit să slăbească 14 kilograme, însă nu se oprește aici. Soția lui Tavi Clonda a început o dietă care este perfectă pentru ea, iar în fiecare zi are trei mese și două gustări. În fiecare zi, vedeta bea apă plată cu lămâie.
În cel mult două săptămâni, Gabriela Cristea dă jos câte două kilograme. Începe micul dejun cu ceva ușor, iaurt cu fulgi de secară sau mozzarela cu roșii și ulei de măsline, iar la prânz mănâncă salate și supe. La cină, Gabriela Cristea mănâncă fructe de mare, sushi, grătar de pui sau mămăligă cu iaurt