Chef Florin Dumitrescu nu s-a ferit să recunoască în fața fanilor lui că se luptă cu kilogramele. S-a îngrășat în ultima perioadă, în pandemie, a făcut foarte puțină mișcare și kilogramele s-au acumulat. Nu a stat însă mult pe gânduri și s-a pus pe treabă. Urmează o dietă strictă, de care el e mulțumit.
Săptămâna trecută mărturisea că a început regimul. La prima cântărire a avut 92 de kilograme, dar apoi a mai acumulat două. „M-am apucat de regim. 92 de kilograme, în 21 de zile voi avea 80, sper, ca mai apoi să mă apuc de sport, pentru că nu mai pot să stau în picioare de dureri de spate. Bun!”, le-a transmis juratul fanilor săi, zilele trecute.
De la 94 de kilograme a ajuns la 88 într-o săptămână. „V-am promis un update cu cântarul. Săptămâna trecută aveam 94,4, acum am 88,4. Momentan, e bine. Când ajung la 82 kg pot să încep să fac sport, după ce iau presiunea de pe articulații și zona lombară”, a precizat acesta pe rețelele de socializare.
Dieta pe care acesta o ține o caracterizează ca fiind una strictă, dură, însă e cea care funcționează pentru el. Chef Florin Dumitrescu a povestit că secretul acestei diete e ca în timpul ei să fie consumate doar trei alimente în mod alternativ, scrie spynews.ro. În primele trei zile trebuie consumată varză crudă, în următoarele trei zile trebuie mâncat orez fiert, iar în celelalte trei zile este recomandat să se mănânce piept de pui la grătar. În ziua zece pe listă sunt legumele crude sau la grătar.