În urma unei operații la coloană, medicii i-au recomandat Monicăi Anghel să acorde o atenție sporită sănătății sale. Astfel, în urma unei diete echilibrate și a unui stil de viață mai sănătos, artista a reușit să slăbească peste 40 de kilograme.

Acum, ea reușește se se mențină în formă, la aceeași greutate, cu ajutorul unei diete echilibrate, dar face și sport, căci a devenit instructor de fitness. Rar se întâmplă să mănânce dulciuri, preferă, în schimb, merele ionatane.

„Mi se mai întâmplă câteodată să mai mănânc un dulce. Doar că trebuie să fiu foarte convinsă că atunci când se întâmplă asta trebuie să mănânc ceva dulce. Atunci când mi-e poftă de ceva dulce, mănânc în prima zi un măr. Cel mai mult îmi plac merele românești, ionatane, sunt cele mai bune!

Dacă pofta persistă în a doua zi, mai mănânc un măr, mai îmi fac apă cu lămâie și dacă tot persistă pofta de dulce, atunci mă duc și mănânc o prăjitură, de regulă o prăjitură cu frișcă naturală, să fiu sigură că mănânc ceva bun, natural și care chiar îmi place. În ultima vreme nu prea am simțit nevoia de dulce. Sau îmi iau o înghețată de vanilie și o savurez așa, încet-încet”, a spus artista pentru Click.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Ce mănâncă Monica Anghel ca să se mențină

Totodată, ea a zis și în ce constă dieta ei, mesele ei care sunt în cantități reduse. „Eu nu am slăbit niciodată pentru că mi-a zis cineva. Aviv, fiul meu, nu a împrumutat din obiceiurile mele alimentare, dar știu clar că este genul de copil care atunci când își dorește ceva, face. El e foarte responsabil.

Eu nu mai mănânc combinații, nu mai îmi plac, m-am dezobișnuit. Dar mănânc carne, mănânc pește, mănânc ouă, mănânc brânză, mănânc salate. Câteodată îmi fac o salată din orez sălbatic, cu ton, cu mentă, cu lămâie. Este importantă și cantitatea.

Mai sunt însă și perioade când sunt foarte obosită și mi-e foame și din cauza oboselii nu mai am chef să stau să gătesc. Atunci mă duc și-mi cumpăr două pungi de salată deja spălate, le pun în castron, tai repede ceapă, roșii, puțin usturoi, brânză, pun ouă la fiert, puțin jambon copt și îmi fac un castron mare cu salată de obosesc mâncând. Asta poți mânca oricând, fără probleme”, a mai spus Monica Anghel.

Așadar, decizia de a slăbi a luat-o mai ales din motive medicale, după cum a dezvăluit în urmă cu ceva vreme și în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars. Cu zâmbetul pe buze, cântăreața a vorbit despre transformarea ei: „Am conștientizat că mă simt extraordinar de bine așa și până la urmă a fost o chestiune de sănătate. Eu dacă nu aveam problema aia cu coloana și nu îmi spunea domnul doctor care m-a și operat: Dacă nu slăbești, o să vii la mine în fiecare an. Mulțumesc pentru asta (…) Nici nu mai pot să mai mănânc lucruri care nu sunt OK”, a mărturisit Monica Anghel, la „Xtra Night Show”.

Urmărește-ne pe Google News