Pentru a ține departe kilogramele în plus, artista are grijă ca alimentele pe care le consumă la cină să fie preponderent de culoare verde.
„Dacă dimineața se recomandă să mănânci alimente galbene sau roșii pentru un plus de energie, seara nutriționiștii recomandă hrana de culoare verde, care este săracă în calorii, bogată în nutrienți și care are rolul de a restabili echilibrul organismului în timpul somnului. Mai fac și excepții, dar cina mea este formată preponderent din alimente verzi”, a declarat Corina.
Artista se descurcă de minune în bucătărie, iar printre specialitatile ei se număra spanacul sote, pe care a învățat să-l gătească în 20 de feluri.
„Seara mănînc în special salate sau spanac. Știu să gătesc spanacul în 20 de feluri, fie cu orez, fie cu pui, ciuperci sau usturoi. Îmi place ardeiul gras și iute copt, mai gătesc broccoli sote sau dovlecei la grill. Când nu am energie pentru gătit, cina mea constă în două mere verzi sau câteva fructe de kiwi”, a mărturisit Corina.
 

corina_bud_15.jpgIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Abonați-vă la ȘTIRILE ZILEI pentru a fi la curent cu cele mai noi informații.
ABONEAZĂ-TE ȘTIRILE ZILEI
Comentează
Google News Urmărește-ne pe Google News Abonați-vă la canalul Libertatea de WhatsApp pentru a fi la curent cu ultimele informații
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.