Andra își ține în frâu silueta cu ajutorul dietelor. Însă sunt ocazii în care vedeta uită de lupta cu kilogramele și dă iama în bucatele tradiționale. Așa se va întâmpla și de Paști, când vedeta se gândește mai mult să-și răsfețe papilele gustative, decât să-și menajeze silueta.
„O să fiu alături de familia mea așa cum obișnuim să facem în fiecare an. Nu o să am grijă de sileută, o să mănânc de toate. Abia aștept friptura de miel, ouă, de toate. David nu știe ce este o sărbătoare încă, el se bucură când este cu părinții lui, tot ce contează pentru el este să fie cu noi. Preparatele mele preferate de Paști sunt friptura sarmalele, ouăle roșii, cozonacul”, ne-a spus Andra.
Ramona Bădescu
Nici Ramona Bădescu nu este genul de vedetă care să ţină la siluetă de Sărbători. Ea a făcut o tradiţie din a petrece Paştele în România, la Craiova, alături de părinţi. Vedeta a fost mereu răsfăţată, în noaptea de Înviere, de mama ei cu pască, cozonac, drob, friptură şi ciorbă de miel.
Simona Traşcă
„De Paşte voi mânca de toate. Bucatele tradiţionale vor fi cu siguranţă pe masa mea de Paşte. Nu mă abţin de la aşa ceva. Sigur, mă ajută şi metabolismul să nu mă îngraş”, ne-a declarat Simona Traşcă.
Ele au grijă la siluetă
Nicoleta Luciu
Nicoleta Luciu ne-a împărtășit secretul datorită căruia izbutește să se mențină slabă în perioada sărbătorilor. Vedeta a declarat că, de pe farfurie, lângă bucatele tradiționale, din care mănâncă moderat, nu lipsește salata.
„Îmi place foarte mult mielul rece. Este preparat unguresc, au un mod de preparat, după care îl ții la frigider și mănânci. Este foarte importantă salata. Dacă mănânci salată la orice, te scapă din toate încurcăturile. Mănânci carne cu salată, dacă vrei să mănânci ouă, mănânci cu salată. Și sărmăluțele mănânc. Fără mămăliguță și smântână, simple. Trebuie să știi să le mănânci”, ne-a spus Nicoleta, prezentă la lansarea magazinului Roberto Cavalli în România.
Cristina Roman
Focoasa brunetă nu vrea să pună nici un gram pe ea, pentru că este o obişnuită a podiumului de modă, ceea ce o determină să fie cumpătată.
„Ţin dietă. Voi mânca pui, curcan, peşte, lactate cu 0 la sută grăsimi, o bucăţică de ciocolată fără zahăr şi ouă. Fără cozonac, pască, iar miel nu mănânc oricum. Mi se pare nedrept cum oamenii taie animalele ca să le mănânce de Paşti, cu scuza că e tradiţie”, a spus Cristina Roman.