Dragoș Bucur se bucură din plin de viața la țară, iar recent a împărtășit cu fanii săi o inovație menită să îi eficientizeze activitățile gospodărești. Într-un clip postat pe rețelele de socializare, actorul a prezentat noul coteț al găinilor, care a fost echipat cu un sistem automat de închidere și deschidere.
Dragoș, alături de soția sa, Dana Nălbaru, și cei trei copii – Sofia (17 ani), Roxana (12 ani) și Kadri (9 ani), s-au mutat de mai bine de un an într-o gospodărie situată în Moșteni-Greci, județul Argeș, unde și-au construit o casă la finalul lui 2023.
Familia petrece cea mai mare parte a timpului în mediul rural, revenind în București doar pentru proiectele profesionale. Adaptarea la noul stil de viață a fost rapidă, iar acum aceștia se ocupă cu grădinăritul, cultivarea legumelor, creșterea pomilor fructiferi și, bineînțeles, cu îngrijirea găinilor.
VEZI GALERIA FOTOPOZA 1 / 7În urmă cu câteva zile, Dragoș Bucur a anunțat că a modernizat cotețul găinilor, achiziționând un sistem automat de închidere/deschidere pentru ușă. Actorul a explicat că a optat pentru această soluție deoarece uneori lipsește de acasă și nu are cine să se ocupe de deschiderea și închiderea ușii cotețului dimineața și seara. Sistemul, care a costat 350 de lei, include și un panou solar pentru alimentare, permițând funcționarea optimă și programarea după bunul plac.
„Se întâmplă să lipsim câte o zi de acasă și atunci apare «problema găinilor» – trebuie deschisă ușa la ele dimineața devreme și închisă seara. Am găsit o soluție chinezească, sper să ne ajute ocazional, atunci când nu avem chef să ne trezim la 6 dimineața sau nu ajungem seara la timp acasă! Update: costă 350 ron cu panou solar (vreo 250 fără). Se montează în 20 min. max.”, a scris Dragoș Bucur pe Instagram, potrivit unica.ro.
Într-o altă postare, Dragoș le-a arătat fanilor și noul cuibar achiziționat recent, cu trei compartimente, pe care l-a montat personal de la zero. Aceste mici îmbunătățiri arată cum actorul îmbină viața de la țară cu tehnologia modernă, făcând tranziția către mediul rural cât mai confortabilă și eficientă.