Dragoș Bucur a analizat de mulți ani piața cripto. A citit, s-a documentat, a analizat luni și luni de zile, iar acum vrea să dea lovitura, în ciuda opiniilor pesimiste despre viitorul monedelor digitale.
„Proiectul cu criptomonede este unul la care mă gândesc de mult timp, probabil de 5-6 ani și cred că momentul este unul prielnic.
Piața trece prin schimbări majore, interesul publicului a crescut, subiectul este deja în mainstream, iar veniturile din acest domeniu au crescut în România de până la 10 ori față de anul trecut. În toamna acestui an voi lansa acest proiect de suflet și îmi doresc să aibă succesul pe care eu și partenerii mei îl estimăm”, a spus Dragoș Bucur, potrivit Cancan.
Deși implicat mereu în proiecte de cinematografie sau televiziune, Dragoș Bucur a fost mereu omul care a apreciat libertatea și independența absolută.
„Întotdeauna mi-am dorit să am proiecte personale care să îmi ofere libertate și independență și să pot să lucrez remote din rulota parcată pe o plajă în Grecia”, a mai declarat Dragoș Bucur.
Ce afaceri mai deține Dragoș Bucur
Actorul și omul de televiziune deține încă din 2010 școala Actoriedefilm.ro Company împreună cu Alexandru Papadopol și Dorian Boguță, Platourile Giulești, cele mai mari platouri de filmare din București, împreună cu Dorian Boguță și Patiferia, cofetăria artizanală pe care o deține împreună cu soția lui, Dana Nălbaru.
Cum își ține Dragoș Bucur diabetul sub control
Dragoș Bucur suferă de peste 20 de ani de diabet și a spus cum arată meniul său de când a descoperit că suferă de această boală. Prezentatorul de la „Visuri la cheie” a spus cum i s-a schimbat viața de când a aflat de problema medicală pe care o are.
În vârstă de 45 de ani, Dragoș Bucur a aflat în urmă cu două decenii că suferă de diabet. Partenerul Danei Nălbaru știe cum să țină boala sub control, astfel încât să nu se agraveze. Prezentatorul de la PRO TV face injecții cu insulină și a învățat câte unități să își facă, în funcție de ceea ce mănâncă. „Nu am mai mâncat dulciuri de la prânz.
Nu mănânc în fiecare zi și oricum am vreun an-doi de când am înlocuit dulciurile cu dulciurile din fructe. Când simt nevoie de dulciuri apelez la un smoothie sau fructe ori smochine, cam așa ceva, dar mai mănânc și dulciuri.
În cazul meu, glucidele sunt cele mai importante, pentru că ele îmi ridică glicemia, dar în momentul în care tu știi cât ai glicemie și știi care este necesarul de insulină pentru zece hidrați poți tot timpul să compensezi. Îți dau un exemplu… o felie de pâine are zece hidrați, necesarul meu pentru insulină pentru zece hidrați este de două unități de insulină.