Din mai – așadar, de mai bine de patru luni -, el a redus substanțial timpul petrecut cu cei dragi, dedicându-se, în primul rând, oamenilor care l-au votat și rezolvării problemelor acestora.
Dragoș lucrează câte 12 ore zilnic, de luni până joi, iar vinerea și sâmbăta pleacă în deplasări prin țară, cu echipa sa.
“Mă trezesc la 4.30 dimineața, ca să citesc ziarele din țară și din România, să mă informez. Apoi, plec spre muncă pe la ora 7.30. La 9.00 deja începem. Acasă mă întorc la ora 21.00. Sâmbăta lucrăm tot 12 ore. Cu familia stau doar duminica”, a declarat pentru Libertatea deputatul costarican.
Dragoș nu crede că Ion (13 ani), Maria de Jesus (19 ani) și Darius (7 ani), cei trei copii ai săi, suferă din cauza modificărilor intervenite în programul său, pentru că Melissa, soția lui, are grijă să compenseze:
“Copiii cred că sunt foarte fericiți cu mama lor, am o soție extraordinară, care mă ajută foarte mult și mă sprijină”.
Și-a luat bonă pentru copii, fiindcă și soția lucrează
Dat fiind că și soția politicianului are serviciu, cei doi și-au luat ca ajutor o femeie în casă.
“Ea (soția – n.r.) lucrează de la 6 dimineața până la 17.00. Copiii sunt la școală, avem și o femeie care ne ajută, Rosa. Cu ea stau copiii până vine soția. Ei pleacă la școală la 6.30 și se întorc în jur de 15.30. Maria e studentă în anul doi la Facultatea de Drept, Ion este în clasa a VIII-a, iar Darius e în clasa I. Am noroc și că locuim vizavi de casa mamei mele, acolo stă și sora mea. Și mama muncește, chiar dacă s-a pensionat. Ea e doctor și lucrează de plăcere, nu-i place să stea acasă”, a mai spus Dragoș Dolănescu.
E mândru că a obținut o victorie importantă ca deputat
Dragoș e foarte mândru de faptul că, recent, a obținut o primă victorie importantă, ca deputat, în lupta cu guvernanții:
“Guvernul încearcă să introducă multe impozite. Au vrut să impoziteze toate universitățile și școlile private. Doar că mulți dintre studenții din sistemul privat sunt oameni care lucrează ziua, iar seara fac facultatea! Sunt oameni săraci, care fac eforturi să termine o școală și să-și construiască o carieră. Am reușit să conving cinci din cei nouă parlamentari să adopte o lege ca acești oameni să nu fie impozitați. Și a fost o mare reușită. Și eu, când eram student la stat, în România, chiar dacă nu a trebuit să-mi plătesc facultatea, în vacanță mergeam să spăl vase sau lucram în construcții. Eu nu locuiam cu tata. Îi înțeleg perfect pe acești oameni”.
CITEȘTE ȘI:
EXCLUSIV/ Mircea Rădulescu a trăit experința vieții la fotbal feminin. Vestiar cu fete goale