Poetul, gazetarul, scriitorul și bucătarul-șef Mircea Dinescu, 68 de ani, mai deține un restaurant cu același profil, bucătărie și băuturi tradiționale și muzică lăutărească autentică, în Centrul Istoric al Bucureștiului, unul la Pitești, în Gura Trivăii, și o cramă pe malul Dunării, momentan în reabilitare, după ce a fost afectată, în vară, de o puternică furtună.
Fără un protocol aparte și fără tamtam, bazându-se pe notorietatea sa și pe locație – zona istoricei Hala Traian, un loc spațios -, Mircea Dinescu a deschis pur și simplu porțile noului local și așteaptă acum ca amatorii de mâncare bună să-i treacă pragul. “Am încins grătarul, vinul e la rece și l-am ascultat pe prietenul nostru, Constantin Lătărețu, și al său taraf”, ne-a descris Dinescu inaugurarea noii cârciumi, despre care spune că-i pentru oameni cu gusturi fine, nu pentru amatori de mici și bere.