Dacă la capitolul frumusețe feminină, ediția a doua a Masterchef se poate lăuda cu Nicoleta Matea, Maria Pop sau Maria Secrieriu, și bărbații excelează când vine vorba de aspectul fizic.
De departe, cel mai atrăgător concurent este Victor Nemeș, de profesie pilot, însă nici Alexandru Hora, Rareș Burducea, Mihai Toader, Ionuț Iancu, Alexandru Hora sau Traian Galeguillos nu le-au lăsat indiferente pe doamne și domnișoare.

Victor Nemeș este instructor moto și pilot. Este căsătorit și are doi copii, dintre care unul este adoptat din Cambogia. Încă de mic a visat să aibă motociclete și masini, drept pentru care aproape toate hobby-urile lui sunt legate de viteză și adrenalină: kart, motociclism, surf. Are 35 de ani și prima oară când a făcut cunoștință cu bucătăria a fost în clasa a doua. El își amintește că era singur acasă a gătit o omletă cu slănină și coajă de ou „delicioasă”. În ciuda faptului că este atras de viteză, bucătăria îl liniștește și îi dă mână liberă la creativitate.

Traian Galeguillos are 38 de ani și în prezent se ocupă de creșterea băiețelului său în vârsta de 3 ani. Mama sa este română, iar pe tatăl său, de origine chiliană, l-a cunoscut când avea 18 ani.
A terminat o facultate cu profil economic, apoi, la 21 de ani, a plecat din țară și a trăit în Germania, Spania, Grecia, Italia, Anglia, Chlie și Columbia.
Din 2003 s-a întors în țară. Prima sa rețetă făcută la îndrumarea mamei, care era internată în spital, a fost o ciorbă de pui. După ceva timp a dezvolta o pasiune pentru gătii. Stilul său de mâncare este unul simplu și usor, iar din bucătăriile pe care le-a încercat a reprodus întotdeauna felurile cu o notă personală.

Alexandru Hora este din Oradea și provine dintr-o familie numeroasă, fiind al patrulea din cinci frați. A avut o copilărie grea, iar în urma unui accident a făcut o comoție cerebrală și o semipareză facială. Are o fetiță care s-a născut în 2004. A lucrat în străinătate, a încercat o mulțime de meserii, care mai de care mai ciudate. Dintre toate câte a făcut în viață, gătitul este pe primul loc. Deși i-a plăcut dintotdeauna să gătească, abia de o vreme încoace a realizat că bucătăria a devenit o pasiune.

Mihai Toader s-a apucat de gătit în timpul facultății, când a trebuit să își prepare singur de mâncare. Gătește de toate și abordează cu curaj stilul fusion. Îi place să facă și dulciuri o dată pe săptămână, însă cel mai des gătește paste. A terminat ASE-ul și lucrează în domeniul marketingului.

Ionuț Iancu a fost comparat cu Alexandru Petricean, alias DArtagnan. Are 24 de ani și este pasionat de gătit, dar și de pescuit. Este student în ultimul an la ASE, la Management. Părinții săi erau plecați la serviciu în timpul zilei, astfel că de mic Ionuț și-a îndreptat atenția către gătit. Primul lucru pe care l-a pregătit au fost ouă prăjite, apoi lapte cu griș, după care cremă de vanilie cu ou, lapte și făină. Au urmat pizza, legume la cuptor și preparate din ce în ce mai sofisticate. Crede că un motiv în plus pentru care ar trebui să gătim este acela că o mare parte din produsele pe care le cumpărăm din supermarket-uri conțin foarte mulți conservanți, potențatori de arome, săruri și alte elemente chimice.Rareș Buruducea este analist IT de meserie. El spune că primul contact cu bucătăria s-a petrecut în copilărie. Mergea în vila administrată de tatăl său, iar locul său preferat era bucătăria. La 8 ani a ajutat la gătirea unui ecler cu crema de nes. Treptat, pasiunea sa a evoluat: tot ce vedea în restaurante voia să încerce și el acasă. Acum gătește frecvent pește, vită, pui și încearcă mereu preparate noi din bucătăria franțuzească, asiatică și italiană. Iubește tot ce este gătit afară, la foc, iar bunica sa l-a învățat cum să prepare cozonacii.

 
 

Urmărește-ne pe Google News