Elena Udrea a lăsat ţinutele elegante deoparte şi, îmbrăcată lejer, a trecut la munca de jos.
Politiciana a fost la ţară, unde a participat la taăierea porcului. Şi nu a stat cu mâinile în sân, mulţumindu-se doar să privească, ci a muncit cot la cot cu cei care au tăiat porcul.
A cărat găleţi cu apă, a ajutat la spălarea porcului şi la pregătirea mesei, curăţând din greu la usturoi.
Nu s-a ferit deloc de muncă, ba chiar a făcut toate treburile gospodăreşti cu foarte mare plăcere. După atâta muncă, Elena Udrea s-a aşezat la masă, unde a mâncat pomana porcului şi s-a cinstit cu o cană de vin fiert.
„Nu este moment mai încărcat de simboluri şi amintiri decât sărbătorile de iarnă. Nu aş rata niciodată ritualul tăierii porcului, cu toate momentele lui, aşa cum l-am văzut ani de zile la bunicul meu.
Ca în vremurile copilăriei, am mâncat şi acum întâi sorici din frunte, „ca să fiu fruncea tot anul”, apoi am încheiat cu pomana porcului. A mers de minune o cană de vin fiert!”, a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook, unde a postat şi fotografii de la tierea porcului.
Stiri Mondene Comentează