La rândul său, megastarul a fost âncantat de meniul prăgătit special pentru el în backstage, de furnizorul Casei Regale! Enrique a fost așteptat în culise de bucatarul chef care a pregătit special pentru el mai multe preparate culinare precum muschi de vita din America de Nord, asezonat cu clorofilă de spanac și trufe proaspete culese din Pădurea de la Viscri. De asemenea, bucatarul personal a avut misiunea de a-i asigura și respecta artistului toate cerintele culinare pe care acesta le-a avut. Enrique Iglesias a fost încantat de preparate și a spus ca i-au placut, multumindu-i personal bucatarului responsabil cu pregatirea delicateselor!
Starul a avut la dispozitie in backstage urmatoarele preparate:
– Legume coapte sau blanche, dar și mai multe rețete de sushi, cu ton, somon sau creveți sălbatici de Australia.
– Piept de pui învelit în Panceta cu ciocanel confiat, gătit timp de 4 ore la 56 grade în mediu controlat, servit cu piure de morcov si florete de brocolli și conopida
– Red mullet, peste cu carnea roșie și frageda adus din zona Marii Mediteraneene, servit cu piure fin de mazăre și un sos de lime cu șofran
– Mușchi de vită adus special pentru Enrique Iglesias din America de Nord asezonat cu clorofilă de spanac și delicioasele ciuperci Chanterelle aduse din Sudul Franței
– Gustul Ciobanului – un preparat savuros, din bucătaria românească reinterpretată, făcut din mamaliga fiarta în lapte, trufe culese din Padurea de la Viscri, ouă de prepeliță, chipsuri de chorizo și spumă de telemea de oaie