Așa se face că, de câteva luni, Andreea Perju nu mai are statut de actriță, ci unul de ospătăriță. Andreea muncește de zor să fie atât un angajat model, cât și o mămică full-time și face tot posibilul să nu rateze niciun minut din viața celor două fiice ale sale. Împreună cu soțul ei Cristi, și fiice lor, Mara și Ada, Andreea este zilnic la restaurantul pe care-l deține în cartierul Pipera din Capitală. Deoarece nu se poate lăuda cu o locație de stele Michellin, fosta colegă a lui Mihai Bendeac de la IComedy, își exersează talentul de ospătăriță la bistro-ul cu specific italienesc. Ea este cea care servește la mese, se întreține cu clienții, se interesează de recenzii despre local, dar se ocupă și de treburile administrativ-financiare. În tot acest timp, partenerul de viață se ocupă de aprovizionare și are grijă de micuțele lor.
Nu intră în bucătărie
Andreea se limitează doar la postura de ospătăriță, nefiind tentată încă de partea gastronomică a restaurantului ei. De meniu se ocupă un bucătar avizat, care însă are grijă ca meniul să fie atât pe placul fostei actrițe, cât și a fetițelor ei.